bugün yine aynı olaylar, spor yaptık ve çok iyi omuz çalışabildim. sonra duşa girerken aynada kendime şaştım. ve her zamanki gibi ders çalışmaca.. hayat güzel geçiyor sanırım, annemlerin boşanma davasında şahit olacağımı ve onlar yüz yüze gelince ne yapacağımı aklıma bile getirmiyorum bir süredir. hayat öyle güllük gülistanlık değil, ama kimin için öyle ki...

yarın arkadaşlarımla Bienal'e gidiyoruz.izlenimlerimi yazmayı planlıyorum, umarım çalışmalardaki okumalarım gelişmiştir.

unutmadan Van depremi çok üzücü.. evden çıkmadan kışlık mont,kazak tarzı kıyafetlerimden bazılarını toparladım, annem ve ablamda aynı şeyi yapıp gönderecekler. ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını temenni ediyorum.

bu olay uzun zamandır aklımdan uzak tuttuğum birini düşündürdü bana, ilk erkek arkadaşımın ailesinin bir kısmı oradaydı. en son " seni seviyorum." diye yazmıştı facebooktaki mesajının sonuna, ve ben de yalandan niye böyle bir şey yazdığını sormuştum.bunca zamandan sonra duymak istediğim son şey buydu.ben de aklını başına getirecek bir cevap yazıp engellemiştim.. tam unuttum desem yalan olur.. ama yürümeyeceğini bildiğiniz şeyin peşinden gidemezsiniz.. çok eşliliği kabul edebileceğimi sanmıyorum aşık olduğum kişiyle.. çok eşliliği umursamayacak kadar öylesine görüştüğüm insanlar da olmadı değil sonrasında, ama işte sebep "öncesi" olmuştu..

herneyse, ailesinin iyi olup olmadığını sordum insanlık ben de kalsın diye.. o da cevap yazmış.. hepsi iyiymiş, sevindim.

şu yazı çok hoşuma gidiyor, bu kız yazıyor yahu dedirttiriyor bana:

Yorumlar

Dr.eamer dedi ki…
merhaba Haplo

şu şahitlik olayı kötüymüş:/ aslında annebaban adına üzülmedim -zira ben de 11 yıldır ikna etmeye çalışıyorum benimkileri ama hiç niyetleri yok- senin adına sıkıntı bi durum umarım her şey bi an önce sağlıklı bi şekilde sonlanır.

bu arada istanbul fotoğrafı ekledim biraz daha;yazılarını eklemeye fırsat olmadı ama belki bi check yaparsın didim, sırf senin için;)

http://s1119.photobucket.com/albums/k626/doctordreamer/

görüşmek üzere..
Haplo dedi ki…
merhaba Dr.eamer,
jet hızıyla cevap vereceğim. çünkü mailimin başında ders çalışıyorum arkadaşlar saolsun :)

neden yazdım bilmiyorum ama, ben o konudan pek konuşmuyorum artık. olacağına varacak..

bu arada fotoğraflarına bakacağım hemen.hatta o kapalı fincan ve muma bayıldım. iyi kahve falı bakarım. :D fal bahanede umarım kahve içeriz bir gün İstanbul'da..

bu arada merak ediyorum paylaştığım linkteki yazı için yorumunu. okursan mutlaka paylaş :)
Dr.eamer dedi ki…
yazı çok güzeldi gerçekten..hemen takibe aldım kendilerini zaten;)


kahve falı bakarım mı dedin??bunu daha önce söylemeliydin=) umarım bi dahaki gelişimde(ki arayı çok açmamayı düşünüyorum) ağa kapısı'na gider istanbul'a karşı bi türk kahvesi i
çeriz seninle güzel bi muhabbet eşliğinde..

p.s.sanırım dayanamıcam yazıcam yine,ders çalışamıyorum nasılsa
Haplo dedi ki…
:)) ben çok güzel notlar yazıyorum şuanda.. söylemesi ayıp düzenli çalıştığımdan artık ezbere yazıyorum formül ve matrisleri.. alan dersim olduğundan :D.. ama heyecanlıyım yahu..

yazarsan okurum.. :)

o yazının sahibi şu dünyada sahip olduğum en değerli insanlardan biri, o yüzden yorumunu çok merak ettim. o sevince sadece sevdiğini düşünen tipte insanlardan biriyim ben de. :)
Dr.eamer dedi ki…
Haplocum benimkiler alan dersi ama..ne alan razı ne satan:))

neyse yarın kırmızıyla çalışmaya başlıcaz yeniden;wish me luck;)

yazı da hal-i hazırda mevcut. Şu senin melek arkadaşını da merak ettim ama bu gecelelik ara veriyorum okumaya;sonra uzun uzun yaparım yorumlarımı tmm;)
Haplo dedi ki…
Günaydın, günaydın gü-nay-dın!! diye seslenesim geldi =)) klasik çarşamba sabah mesajımdır bu arkadaşlarıma telden. :)

yine 1 de uyuyup 5'i biraz geçe dikildim ayağa.kırmızıyla bol şans Dr.emaer.!!
Bi'adam dedi ki…
ya o yorum zımbırtısı kapalı bende? ayarlarda ne diye geçio bakalım? doğru şeye bakıo olmam lazım da :)
arsené dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
arsené dedi ki…
bienal demek :) şansa bak ya ... şu kuş bize de konsa...:)

Bu blogdaki popüler yayınlar