şimdi öğle arasında boş vakit bulmuşken, dünkü buluşma hakkında bir şeyler yazayım dedim. yeni insanlarla tanışmak genellikle eğlenceli bir şey, özellikle dün akşamki gibi bir grupla birlikteyseniz.

bi'adam ve bi'tanesi, gerçekten tahmin ettiğim gibi birbirine çok yakışan bir çift. ortak gördüğüm noktaları olduğu gibi, kesin olarak birbirinden farklı noktaları var. ama birbirlerini çok güzel tamamlamışlar,insana bütünlük hissi veriyorlar.:) ikisi ile de muhabbet etmek çok güzeldi. bi'adam'ın uzayla ilgili sorduğu soru çok hoşuma gitti, zaten beni bıraksalar sıkılmadan nekadar konuşabilirim bilmiyorum. umarım çok uzatmamışımdır. bi'adam'ın konu açma gayretine bayıldım ama, sürekli etrafındakileri konuşturmaya çalıştı. sanırım buluşmayı ayarladığından bir nevi ev sahipliği havasına büründü. bu da iyi bir "ev sahibi" olduğunu gösteriyor. kediler için yaptığı şeyler, kendimde bulduğum ortak noktalardan biri. içindeki merhamet ve yaşama saygı değerli bir şey, bi'tanesi ile mutlulukları daimi olsun diyorum. çok yakışıyorlar :)

pistisvejanus, cidden beklediğim gibi biriydi ve daha fazlası.. Patrick'le birlikte sonrasında bir şeyler içmeye gittik ve Papatya konusu kafa karıştırıcıydı biraz. ama cevabın basit olduğunu düşünmüyor değilim. muhabbeti eğlenceli, biraz içtikten sonraysa utanmadan her şeyi konuşabileceğim biri.
aklınızdan nasıl biri geçiyor bilmiyorum ama, hayalinizdeki kişinin yerine çok daha güzel ve eğlenceli birini koyun derim, ama hayatı baya karmaşık,sıradanlıktan uzak. :) benim içimdeki fırtınalardan uzak durağanlığa karşın, hafif karışık ve dalgalı bir denizi andıran bir iç dünyasına sahip gibi. ahh bir de topukluları.. düşecek diye korktum bir kaç defa :D

Anlatsam bi bok olmaz! ise, onun için düşündüğüm soru şuydu.. "abi seni ne bu kadar depresifleştiriyor?". haha, sordum da.. Patrick ile birlikte ortalarına oturdum ve hiçte depresif biri ile karşılaşmadım. baya samimi, sürekli gülümsüyor ve ısrar etsekte bizimle içmeye gelmedi. :D şehirdışından buluşma için gelmesi cidden hoştu. kedisi ise tam ısırmalık diyorum, çok sevimli birşey. kendisi ile çok muhabbet edemedik sanki, aklımda o kaldı.

Just in Time, masanın diğer ucunda olduğu için çok muhabbet edebildim diyemeyeceğim, arkadaşı ile de öyle. piercing izi kaldı aklımda, aynı yere bir halka mı taktırsam diye geçiyor çünkü aklımdan.:) dövmesi iyi bir seçimdi ayrıca. Blog arkaplanından hatırladığım biri ona da söyledim bunu. keşke daha çok muhabbet edebilseydik diyorum. ilgi çekici bir kişiliği var gibi gözüküyor. :) hem greenpeace üyesiymiş adam yahu.

Patrick, bir anda arkamda belirince biraz şaşırdım doğrusu. acele ederek geldiği için ilk anda açılamadı. arada bir telefonla konuşması gerekti, kafamdaki Patrick'ten farklı biri ile karşılaştığımı söylemeliyim. daha çok muhabbet edeceğini düşünmüştüm çünkü.yaklaşan sınavlarında başarılar diliyorum. :)

Serhat, biriciği ile de fazla muhabbet edemedik, hem uzak oturuyorlardı, hem de çok erken kalkmaları gerekti. masada kan şekeri de düştü ama kendine geldi sanırım. :)

dün akşam gerçekten eğlendim,hem bir daha çilek vodka içmeyeceğimi anladım,tadı fenaydı. hepsi ile tanıştığıma da memnun oldum. arada bir böyle görüşmek eğlenceli olacaktır fikrindeyim. kişileri yazılarından tanımak önemli bir ayrıcalık.. ne söylediğimi görmeden ne düşündüğümü nereden bileyim, lafı geliyor aklıma.

Haplo nasıl biriydi diye düşünüyorum dün akşam.. hmm olduğu gibi biriydi, ne bir eksik ne bir fazla.. :)

Yorumlar

Unknown dedi ki…
şimdiye kadar okuduğum yorumlara göre serhat dışında şikayetçi olan yok.. ne güzel.. bi adamın da misafirperverliğini herkes söylemiş.. bunu bende görmeliyim :D
Just in time'a ne kadar benzediğini fark ettin mi ya? sormadan edemicem =D
pistisvejanus dedi ki…
biralar için teşekkür ederim gerçekten mahçup oldum ve iltifatların için çok teşekkür ederim gerçekten birde beni dinlediğin için şekerim :) (utangaç smlye)
bunların üstüne ne yazılır bilmiyorum ki :):):) şimdi:)
Haplo dedi ki…
@Bi'Gay
herkesin beni daha "iri" beklemesi komiğime gitti bu buluşmada en çok. :D keşke gelmiş olsaydın, sanırım telefon açan sendin. lafın geçti buluşmada.. çok rahat konuştuğumuz eğlenceli bir ortamdı.mutlaka görmelisin. :)

@anlatsam bi bok olmaz
ettim tabi ki :) o etti mi bilmiyorum ama, içimden "abi benziyoruz biz sanırım" geçmedi değil arada bir.
Haplo dedi ki…
@pistisvejanus
biralar için önemli değil, lafı olmaz.:) dinlemeyi de severim dediğim gibi,konuşma paylaşma ihtiyacın vardı, elimden geleni yaptım. böyle şeyler karşılıklı çalışır, benim de ihtiyacım olursa ben de anlatırım bol bol.:)
pistisvejanus dedi ki…
hayatım yorumunu yanlışlıkla sildim tekrar yazarmısın hayatım:( okuyamadım
Unknown dedi ki…
yep, arayan bendim.. telgraf gönderdim sesli ama pistis hanım konuşmaktan söyledi mi bilemiyorum heaheaheah :P

hani böyle cumhurbaşkanı bir okulun düzenliği müsamereye davet edilir, o da gelemiyorum kusura bakmayın, ama size iyi eğlenceler diliyorum diye telgraf çeker hep.. sonra müsamerede sunucu çıkar bakın cumhurbaşkanından başbakandan meclis başkanın dan bisürü telgraf aldık diye hava atar yaaa..

işte o telgraftan göndermiştim heahaehea...
Bi'adam dedi ki…
Bi'gay hohohoh diyorum kaçırdın bak :P

Anlatsam bi'bok olmaz, dı dıs dıs dı dıs :D hohoho

e biz biraları kaçırdık :( huuf :/

Haplo, gelerek gerçekten ortamı "şereflendirdin." Ben de çok güzel vakit geçirdim ve eğlendim, iyi ki tanıştık sizlerle..
Misafirperverliğime gelince, canım o daha hiiiç bişey değil aslında üstümden suşi yedircektim :p hohoho Şaka bi'yana eğer biraz olsun güzel vakit geçirmenizi sağladıysam ne mutlu bana...
Haplo dedi ki…
@bi'adam

bira kadar onca muhabbette kaçtııııı!! :D

üstünden suşi yemeyelim lütfen :D ev arkadaşım japonca öğretmeninden iyice bir öğrensin, evde yapacağız sanırım. ozaman birlikte yeriz :D ama yemek masamızın seni çekeceğini sanmıyorum :D sağlam vakit geçirdim, teşekkürler tekrar.

@Bi'gay
cumhurbaşkanı değil, seçmen olmanı dilerdim aslında :D
Unknown dedi ki…
heaheaheahea aklıma bir şarkı geldi izninle;

bu kadar yürekten çağırma beni,
bir gece ansızın gelebilirim

heaheahhea :)

bir daha ki sefere inşallah.. :D
Kızılsakal dedi ki…
Arkamdan dedikodu yapmadınız inşallah? Neyse ben de bira için teşekkür ederim.
Unknown dedi ki…
Lan Haplo selamlarımı iletmedin mi yoksa:)
Haplo dedi ki…
@Bi'gay
güzel şarkı.. :))

@Patrick
Önemli değil:) dedikodu yapmadım merak etme :)

@ganimedeski

Dedimki ganimedeski gelmeyecekmiş, ama kendisinden çok bahsetmemi istedi ki biraz daha merak etsinler. :) sırf bu yüzden gelmedin dimi:P ama sırf senden bahsettim ki kendimden çok konuşmayayım :P
Unknown dedi ki…
Yookk canım...
.
.
.
.
.
.

Sen nasıl benim planlarımı nasıl ifşa edersin yaww:PP

Yirim ben seni sadık erkiim benim:)

Yok valla tek neden tembellik, zor geldi biliyomusun anacım:)

E durum buyken, değerlendirmemekde olmazdı tabii, e merak etsinler anacım merak etsinler diy mi ama:)

Öptüm senii
Just in Time dedi ki…
euheuh evt benziyoruz :)

Bu blogdaki popüler yayınlar