tekrar merhaba blog,

şimdi neler oldu, neler bitti kısaca yazayım. birincisi çok fazla dersim var. bu haftasonu evden çıkmamın imkanı yok. arkadaşlarım buluşmak istese de maalesef diyorum..

ikincisi geçen gece görüştüğüm kişinin evinde kaldım yine, ama sabah 8 buçuktan akşam 5 buçuğa kadar dersim vardı. sonrasında Japon dili ve kültürü grubunun toplantısına katıldım.belki anime,manga çizim atölyesinde arkadaşlara ders verebilirim. şu geçen yazıda bahsettiğim testi pozitif çıkan çocukta grubun başkanı.. ev arkadaşım çizimlerim hakkında beni övünce, gelip kolunu omzuma atıp, sen gel şöyle bir konuşalım dedi. ehh dedim nedir bu samimiyet biranda.. tabi öyle bir amacı yok şahsın. belki gider grupla bir iki saki içeriz..

gece o'nda kaldığımda, biraz sohbet ettik.. bolca sarıldık ve seviştik. yine film izledik, ama ben çok yorgun ve uykulu olduğumdan filmi yarıda kesmek zorunda kaldık.. ona sarılıp uyumayı çok seviyorum ve açıkçası bunu da özlüyorum. sabah alarmım çaldığında (07:35) bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu.. o şekil sarılıp biraz daha uyuduk. söylediklerine bakarsam ben uyurken nefesimi dinlemiş, nasıl kucağında uykuya daldığımı anlattı. =)) horlamışım da yahu!!

işin en güzel tarafı sporun işe yaradığını söyledi, bir haftada eski formuma dönmeye başladım. tabi bırakmak yok, koşmayı ve ağırlık çalışmayı seviyorum. ve benle çalışacak fakülteden bir arkadaşta buldum. işler çoğunlukla yolunda ve hayat yoğun..

bu şarkının ve FullMetal Alchemist: Brotherhood'un bendeki yeri farklıdır ;

Yorumlar

Bi'adam dedi ki…
sarılmak, uyumak... Çok güzel şeyler bunlar :) İkinizde de sadece sevişme amacı olduğunuzdan emin misiniz? :)
Haplo dedi ki…
sadece sevişmek?? öyle bir şey dedim mi yahu :P ?? öyle olsaydı eğer; ikinci, üçüncü ya da dördüncü olmazdı herhalde ;))
Dr.eamer dedi ki…
resmen düzenli ve sevgi dolu bi hayatın var..

kıskanıyorum yaw=P

[ama toplamda how many people dude?? :))]
Haplo dedi ki…
@Dr.eamer

ehh görünen kısmı öyle olabilir. :) şuara acaip mutsuzum çünkü.uğraştığım sorunlar beni aşıyor gibi.. ve şuan sadece bir kişi var."o" diye bahsettiğim. :D

Bu blogdaki popüler yayınlar