bugünlerde sadece ders çalıştığımı kabul etmeliyim diğer üniversitelerdeki arkadaşlarımın 14 dönemlik haftanın 14'ünde de bu kadar yoğun gittiklerini görmedim, tıp okuyan arkadaşlarım hariç.. perşembe akşamı telefonda biraz yakınma işittim. O'nla tanıştığımızdan beri,2 aydır, duyduğum ilk şikayetti, burada gelip benim yanımda da çalışabilirdin falan dedi. ama ne yapabilirim o'nun yanındayken odaklanmam çok güç olur, çünkü sürekli bir dokunma ihtiyacı duyuyoruz.. ve bu hafta 3 ödev teslimim ve 2 sınavım var.. ödev dediğimde öyle aklınıza kısa bir şey gelmesin, 2 gününüzü alıyor en azından bir tanesi.. Stanford Üniversitesi'nden aldığım dersleri saymıyorum bile.. ben de insanım demek istiyorum. çarşamba arkadaşlarla birkaç saat geçirmesem sosyal anlamda sıfır olacağım. :)

bu hafta ne yapıp edip biraz gönlünü alayım şahsın. okul yüzünden, benimle ilgilenmiyorsun diyip biriyle daha ayrılırsam, sanırım elimi ayağımı çekeceğim bu işlerden. ya da bizim fakülteden birini bulacağım.:)

Yorumlar

Bi'adam dedi ki…
zeki çocuk :) yalnız biraz üniversite hayatını da yaşaman gerektiğini düşünmüyor değilim.Geri gelmeyecek yılları kaçırıyosun bi'taraftan da :)
Haplo dedi ki…
elimden geleni yapıyorum :)) ehh bu arada dayanamadım, birkaç saat sonra göreceğim şahsı. film izleyeceğiz :)
Unknown dedi ki…
Şahıs ve bu işler....


İlişkilere iş gözüyle mi bakıyorsun sen?
Haplo dedi ki…
:)) şahıs demeyi seviyorum nedense. sevdiğim bir kelime..

iş olarak bakıyorum tabi, hatta cv'me yazıyorum geçmiş tecrübe olarak :P
ebru özgün dedi ki…
ilginçtir ders çalışılan bu günler bile özleniyor.:)
Haplo dedi ki…
:)) sanırım ben de özlerim.. stresini değil ama, yeni şeyler öğrenmek benim en büyük zevklerimden biri..

Bu blogdaki popüler yayınlar