bugün erken uyanmam gerekiyorken, öğlene kadar uyumuşum.. geçen gecenin yorgunluğundan sanırım. arkadaşlarım bizde kaldığında, önce yemek pişirdik. yemekten sonra ev arkadaşım Güneş kek pişirirken (kek pişirmeyi acaip seviyor fark ettiyseniz. :) ), biz de çıkıp bira falan aldık. yazdan beri alkol almadığım için, üst üste iki efes dark beni gayet güzel yaptı.. zaten biraz kafam güzel olunca, acaip mutlu bir insan oluyorum. gece yarısına kadar muhabbet ettikten sonra, oturma odamızdaki çekyatlara dağıldık.. ama kimse uyuyamadı tabi. sonra dayanamadık nerede sabahlasak diye konuşmaya başladık. birkaç yer değişikliğinden sonra Tophane'ye gitmeye karar verdik.

O'na arkadaşlarımın perşembe bende kalacağını söylemiştim haftabaşında. ama sabah "bu gece göğsümde uyumaya ne dersin?" diye bir mesaj almıştım. plan değişikliği varsa diye sormuştu tabi. tam biz nargile içerken aradı. biraz konuştuk. kafamın güzel olmasına râmen sesimin baya enerjik geldiğini söyledi. diyorum ben azcık içince kendimi buluyorum diye. telefonda hoş bir muhabbetten sonra, telefonu kapayınca arkadaşlarım kendisinden hoşlandıklarını söylediler. hem araması yüzünden, hem de beni çok sıkmamasından. biri çok üstüme gelince geri adım atma eğilimindeyimdir çünkü.. herneyse, güzel bir geceydi baya bir muhabbet ettik,en yakın dostlarımdı hepsi ve içlerinden birinin sözlenmesine ve dostluğumuza kaldırdık içkilerimizi. ama tabi bira ve nargileden sonra inanılmaz horlamışım sabaha karşı, birkaç kere dürtmüşler.ama fayda yok.. :))

Yorumlar

Bi'adam dedi ki…
ahahahah güzelmiş :) de bişi sorcam cevabı maile atabilirsin istersen.Sanırım aynı okulda okuyoruz senle.Ya da şöle sorim, okulun özel okul mu? o Tophane gerçek tophane mi yoksa mekanın adı mı? :)
Haplo dedi ki…
hayır bi'adam, özel okulda okumuyorum. :) aynı okulda okuyorsak iyi bir raslantı olurdu. ve o Tophane gerçek olan tabi ki :D
Adsız dedi ki…
tuh bazı ümitlerim olmuştu ama olmadı desene :( neyse şu yapacağımız kısır gününe kalsın :p hohohohooh
Not: bi'adam
Haplo dedi ki…
@Adsız :P
hohoho diye gülmenden anlayabilirdim kim olduğunu. not yazmaya gerek yoktu :p yahu numaran ben de olsa seni telime noel baba diye kaydederdim sanırım. bu arada kısır günü nedir yahu? ev arkadaşım kek yapıp okula götürüyor arada. sen de kısır mı götüreceksin :P

Bu blogdaki popüler yayınlar