bugün dersten sonra arkadaşımla tekrar spora gittik, kendimizi baya yorduk.. öncesiyle karşılaştırınca bacaklarımız baya bir açıldı, koşu tempomuzu yükselttik. sonra karın, göğüs,
kanat ve bacak çalıştık programa göre. halteri seviyorum..

eve çok yorgun gelince bir duş alıp uyuyakalmışım, şimdiyse ateşim bir çıkıp bir iniyor. ama haftasonundan beri sürekli ders çalıştım, ödevlerin çoğunu hallettik ve yarınki sınava çalışmaya başlayacağım şimdi.. umarım daha fazla ateşim çıkmaz, titreyip duruyorum. :)

derste bir yandan not alırken, bir yandan çizdiğim "Dürüst adam" isimli karalamamı da ekliyorum. "Dürüst adam" kişiliğini korumak tek ayak üzerinde denge sağlamaya benziyor belki de. dişi anime karakterler için oran çalıştığım model ile, daha ayrıntılı çalışacağım bir fantastik karakterin ön çalışmasını da ekliyorum.

Yorumlar

Dr.eamer dedi ki…
geçmiş olsun Haplo

havalar bi garip istanbul'da gündüz aşırı sıcak gece buz..dikkat et kendine;)

sınavında good luck..
Haplo dedi ki…
sınavım fena geçmedi.. sınav kağıdı önüme gelince en çok çalıştığım şeyleri unuttum bir an. kendime pes doğrusu dedim. formülleri çat çat yazdım ama, kafa sayısal çalışıyor, sözel olarak ezberim hiç iyi değil..

iyileştim ayrıca. teşekkür ederim. :) benim sorunum gece değil de sabah derslerine giderken çok serin oluyor. öğlense şort giyme kıvamındaki hava.. ama spordan terli çıkınca üşüttüm onu biliyorum :)

Bu blogdaki popüler yayınlar