hava bugün inanılmaz güzel.. başka üniversitelerden arkadaşlarım pikniğe gidiyorlar bugün, beni de çağırdılar ama gidemiyorum. aslında tam olarak piknik değil, bir nevi sahil şeridinden şehir turu..

geçen haftayı atlattıktan sonra kendime gelmeye başladım.. annem resmi olarak boşandı artık, benimse içim rahatladı. diğer davalar uzayınca, hayatımın en uzun 2 saatlerinden birini geçirdim ikisinin arasında.. şimdi büyüdüğümü hissediyorum, hayatımda bir dönem kapandı daha iyi bir yere adım attığıma eminim.

geçen akşam partnerimde kalmıştım, güzel bir gece geçirdik.. bir süredir görüşemediğimizden ikimiz de rahat durmadık, o yüzden bugün yine derste boynumdaki izleri saklamak zorunda kalacağım. :)

fakültedeki çocukla da yazışmaya devam ediyoruz.. hani kafamı karıştırıyor çokça. bir iki hafta sonraya düzenlediği partiye davet etti beni. arkadaşlarım ortada belirsiz bir şey yok, direk sana yazıyor diyorlar. belirsiz olan şeyse benim duygularım olabilir, biraz ikilemdeyim şu ara.. bizi yakıştırmış olmaları da üstüne tuz biber ekiyor hani..

..................

bu sabah erkenden kalktım, Walking Dead'in yeni bölümünü izledim. 2 saat kadar da ağırlık çalıştım, şimdi bir duş alıp staj başvurumu yapmaya gideceğim. sonra da derse girmem gerekiyor.. önümüzdeki haftalarda pek nefes alma fırsatım olamayacağa benziyor..

hayat hala güzel.. hatta çok güzel..

bir de twitter hesabı açtım, arada telden bir şeyler yazarım aklıma geldikçe diye.

Yorumlar

izmirdeki o gay dedi ki…
hava gercekten cok guzel bugun insana resmen hadi kalk hayatina temiz bir sayfa ac diyor :) ama tez vakit ikilemine bi sonuc yaz bi kalpte iki yurek tasinmazmis :)

hayat kesinlikle hala cok guzel
Unknown dedi ki…
e hadi hayırlısı, kafan rahatlamış biraz belli:)
Haplo dedi ki…
@izmirdeki o gay

ikilemden sıkıldım.. bir karara vardım. :) elimdekini belirsiz bir şey için değil, belirli olsa bile bırakmayacak kadar seviyorum ve değer veriyorum. ;)

@operadakikazulet

kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bir şey :P :)

Bu blogdaki popüler yayınlar