Günaydın herkese,

şu son iki gündür hava ne kadar güzel. ders çalışmak dışında içimden her şey geliyor, ama yine de idare ediyorum işte. :) dün öğle arasında Operadakikazu ile buluştuk tekrar, bana okumam için verdiği kitabı götürdüm. o da bana S*ktir Et kitabını getirmiş, ama ben önceden okumuştum bir kısmını ve yarısından sonrası pek sarmamıştı kitabın.bir daha buluştuğumuzda da V.W'tan Orlando'yu götüreceğim ona.

uzun bir dönemden sonra 8 saat uyku bugün çok güzel geldi.. biraz ders çalıştım kalktığım gibi, sonra da sabah sporumu yaptım. umarım bugünkü kısa sınavım güzel geçer.. sanırım akşamda sevgilimde kalacağım, arkadaşlarımdan biri yurt dışından geldiğinde arkadaşlarımla tanıştırmayı istiyorum onu.

şu sıralar bir kişiden daha hoşlanıyorum, aslında daha önceden bahsettiğim çocuk. hafta sonu zaten bizde kaldığında film maratonuna giriştik. dün dersten sonra birlikte yemek yemek için 40 dakikamız falan vardı, sadece biz olalım istediğinden diğer arkadaşları ekmek zorunda kaldım. birlikte yemek yedik ve muhabbet ettik, sonra 10 dakikadan fazla benimle birlikte İstinye Parka kadar yürüdü kampusun içinde, sonra da derse döndü. ben de Operadakikazu ile buluşmaya gittim. bu hareketi çok hoşuma gitti, gerek olmadığını söylesem de, öğle arasını bana ayırmak istemiş. tam olarak yönelimini bilmiyorum, ama umrumda olduğunu da sanmıyorum. attığı mailler, şarkılar, mesajlar şu sıra baya yetiyor. hem belki de iyi bir arkadaş edinmişimdir, sadece öyle bir belirsizlik var. iki kişiden hoşlanma durumu o kadar da zor değilmiş, zaten sevgilimle açık ilişkide olduğumuzu söylemiştim.. kısacası olduğu haliyle biraz karmaşık olan bu durum şu sıralar beni mutlu ediyor ..

Yorumlar

One Girl Two Boy dedi ki…
Günaydınnnn :D dün sana kazuyla selam gönderdimm aldın mı kiiii :d kesin kazu sölememiştirrrr :d
Unknown dedi ki…
ama... ama ben mailini görmeden çıkmışım işten:(
Haplo dedi ki…
@One Girl Two Boy
senden bahsetti kazu, ama özellikle selam söylediğini hatırlayamadım. teşekkürler ama :))

@operadakikazulet
önemli değil, bir dahakine o zaman :))
One Girl Two Boy dedi ki…
kazu maili görmeden cıktıgı için bir şey diyemedim :D neyse kendi selamımı kendim iletmiş oldum tekrardan iyi de oldu hoşta oldu :d

Bu blogdaki popüler yayınlar