şöyle içim geçmiş az önce, saatlerce uyumuşum sandım ama baktım ki ben son saate bakalı 34 dakika geçmiş.. yarınki sınavlarıma hazır gibiyim, son kontroller yani.. umarım iyi geçer de çalıştığımın karşılığını alabilirim.

gözlerim iyice astigmat ötesi oldu sanırım, dün sınavdan çıkışta bir kız arkadaşla muhabbet ediyoruz fakültede, merdivenlerin tepesinde bir kız gördüm. hani şu hoşlandığım kız sandım gülümsedim ben de hafif "cool" :P.. meğer o değilmiş, merdivenlerden inerken hatun da bana gülümsedi, yanımdaki arkadaşa kısa bir şey söyleyip bana dönüp tekrar gülümseyip gitti. gözlük şart oldu kısaca..

bu sabah yataktan kendimi vinçle kaldırdım şaka maka.. hemen hazırlanıp okula gittim ama içim uyuyor metroda... tam ders saati vardım, 5 dakika geçti kimse yok, 10 dakika oldu yine yok.. 20 dakika sonra hoca geldi, bu kadar mısın-ız? diyip gülümsedi.. projem nasıl gidiyor diye sordu.. hiç tek kişi diyip dersi bırakmadan anlatmaya başladı, ikinci dersin sonunda diğer bir arkadaş gelince, "Haplo, rica etsem sen en baştan arkadaşına anlatır mısın?" diye sordu. bence bugün hocamın gözüne girdim, çünkü her hafta düzenli çalışıyorum, tüm ayrıntıları ile anlattım konuyu.. kendimi azıcık akademisyen gibi hissettim.. 30'larımda prof. olmuş olsam ya..

Yorumlar

Dr.eamer dedi ki…
cool nerd:))

ayrıca astigmat hepimizin kronik obstruktif hastalığı..
Bi'adam dedi ki…
adım gibi eminim güzel geçecek sınavın :)
Bana da bu sabah servise bindim bi'kızla göz göze geldim çantasını çekti gülümsedi,sonra yanına oturdum uyumuştum.Uyandım okula gelmişiz, pardsümü giyerken kız tuttu giymem için.Tuhaf :)

Neyse ki o taraklarda bezim yok :p hohoho
Haplo dedi ki…
ilk sınavım iyiydi.. :)

ikincisi sanırım üniversitede geçirdiğim en berbat sınavdı.. en azından sırf benim için değil, herkes ağlanıyordu çıkışta.. hoca bildiğin çok sağlam geçirdi.. ben uyanalı 20 saati geçiyor şuan, keşke uyusaymışım diyorum daha faydalı geçirmiş olurdum. ama elimden geleni yaptım ya içim çok rahat :)
Haplo dedi ki…
o taraklar da bezin yok mu?? ee abi sevgilin var, olmasın tabi =))

ehh ben de sabitleneceğim inş bir gün :)
Bi'adam dedi ki…
yok kız manasında söledim artık gitgide çekiciliklerini kaybeden canlılar olmaya başladılar :) skalada 6'ya doğru ilerliyorum hohoho :)
Haplo dedi ki…
ehehe ben de o yüzden söyledim :)) erkek arkadaşın varken,biraz cinselliğin o yönde şekilleniyor..

benim için çoğunlukla erkekler daha ağırlıkta oldu, ancak öyle zamanlar oluyor ki, sadece kızlar çekici geliyor. erkeklerden soğuyorum. :)
Bi'adam dedi ki…
eemm sanırım gördüğün erkek tipleriyle alakalı bi'soğuma yaşayabilirsin :)
O durumlarda bitanemi aklıma getiriyorum soğumayı bırak içim ısınıyo hemen :)
Bi'adam dedi ki…
heeeh için rahatsa tamamdır o zaman :) ya şöle düşün bak seni tanımayan biri olarak yorum yapıyorum; eğer bu kadar emek harcadıysan karşılığını kat ve kat alırsın :)
Tarafsızım bak :)
Haplo dedi ki…
=)) teşekkür ederim bi'adam.

bu arada gördüğüm erkek tipleri ile alakalı değil de, arada olan bir şey işte.. sanırım değişiklik isteği olabilir. tam emin değilim. tabi bu cinsellik açısından.. birini sevdiğim zaman o da sabitleniyor o kişi de zaten :D "love make the difference." lafını seviyorum o yüzden :)
bisexie dedi ki…
pişt yazdıgın yorumlara atttıgım cevaplara yanıt vermeyi unutuomusun olm nedir nesin sen?
eposta yoluyla abone olsanaa alalala. :P
Haplo dedi ki…
haha, gördüklerime cevap veriyorum yahu:)
Bi'adam dedi ki…
bisexie, kıdemli bloggerlara iş ööretme :p hohohoh
bisexie dedi ki…
bi'adam sen taktın yanlız bana varya..
hadi hayırlısı..

haplooocan sdc bi opmeye gelmştm gidicem.
muaaaahj
Haplo dedi ki…
haha, haplocan mı? :D pekala öpülmeyi severim :P sen de öpüldün. :)
Bi'adam dedi ki…
bi'adam durumunu "Aç tavuk kendini buğday amabrında zannedermiş @bisexie" olarak değiştirdi. Hohohohoho
bisexie dedi ki…
su yazdıgın bile bi onceki kommentimi ispatlar nitelikte.
hahayt
Bi'adam dedi ki…
0.o yorum yok 0.o
bisexie dedi ki…
ayh tobe tanrıma,
heyallaaam yarebbim felan ya...

xD

Bu blogdaki popüler yayınlar