merhaba blog,

haftaya aslında güzel başladım,çünkü dün gece O'nda kaldım.. farkettim ki bazen nekadar erken O'na gitsem de bir film izleyecek kadar boş kalamıyoruz. :) filmi iki seferde ancak bitirebiliyoruz. bayramda kendi başıma bir tepsi baklavayı tükettiğimden, biraz kilo aldım denebilir.. hatta birazdan biraz fazla.vizelerden sonra iyice spora vermeliyim kendimi, artık haftada 2 gün değil, birer gün ara vererek yapacağız arkadaşımla.. eskisine göre çok daha iyi bir vücuda sahibim, ancak partnerim o kadar kaslı ve tatlı olunca kendime çok daha özen göstermek istiyorum.. :)

bu sefer laf arasında 9 gün tatil içinde birileri ile görüşüp görüşmediğimi sordu, ben de ona ayıracak vakti ancak bulabildiğimi söyledim.. biraz ucu açık bir cevap oldu, kabul. o da benle görüşmeye başladığından beri, 3.ayımız bitecek yakında, kimse ile görüşmemiş. hayatımda bir kere "one night stand" yapayım dedim, durum şuan bu şekilde. ama ilk görüştüğümüzde sevgili aramadığımı, vakit ve enerjimi ayırmakta güçlük çektiğimi söylemiştim. sanırım o da bunu göz önünde bulundurarak bunu bir açık ilişki olarak algılıyor. ben de kesin olarak şuyuz demeye yanaşmıyorum, o da beni hiç sıkmıyor. geçirdiğimiz vaktin her anına değiyor, her seferinde birbirimizin bedenini keşfediyoruz, sınırlarımızı zorluyoruz. daha önce hiç bukadar pasif sevişmediğini söylüyor, sarılırken arada ağzından " seni seviyorum" lafı çıkıyor. ben henüz diyemiyorum.. "bizi seviyorum." demek daha çok hoşuma gidiyor.

üzerime sinmiş kokusunu duymak çok hoşuma gidiyor şuan, önemli olan bu diyorum. sorgulamadan, elime geçenle mutlu olarak hayatıma devam ediyorum. az önce projem için hocama bulduğum iki makaleyi gönderdim, işim başımdan aşkın.. tam da vizelerin yoğunlaştığı şu 2 hafta başımı kaşıyacak vaktim yok.

Yorumlar

Dr.eamer dedi ki…
okuyunca direk bu geldi aklıma http://www.youtube.com/watch?v=os3zKSXP8Bo :))

kolay gelsin Haplocum;ben de günü gününe çalışmaya başlıyorum yarın itibariyle; bi başarısızlığa daha tahammülüm yok, aslan burcuyum hırslıyım:P

görüşmek üzere..
Bi'adam dedi ki…
...
Diyecek çook şey var ama tecrübenle farkına varıcaksın :)
Sadece şunu sölim, sende burdan yola çıkıp düşün,
"Eğer, sizi seviyorsan her şey oluşmaya başlamış bile.Kokusu sinmiş, "seni seviyorum" dedi gibi olgular da varsa, gün be gün yaklışıyosunuz sevgili olmaya :) Sakın korkma ama, sanırsam seni çok seven ve değer veren bi'arkadaşın var.Yerinde olsam onu incitmeden* davranırım :)

*İncitmiyo olabilirsin ama onla aynı duyguları paylaşmış biri olarak, seni seviyorum dediğinde bizi seviyorum demen, onu yeterince incitiyordur.Ona sorsan inkar edicek seni sevdiği için ama; bu böyle Haplo :)
operadakihınzır dedi ki…
o filmin iki seferde değil hiç bitmememesi dileğiyle:))))
Haplo dedi ki…
@Dr.eamer
bu film arşivimde.. regina spektor'ın girişteki us parçası ve çocuğun Summer'ın partisine gittiğinde gerçek ve hayal diye iki kısma ayrılıyor görüntüler işte oradaki parça hero parçası.. bir de the smiths çalınca bazı bazı.. çok özel bir film oldu benim için, diğer bir sebepte Summer karakteri olsa gerek, kendimi gördüm baya bir :) çok teşekkür ederim. aslan burcusun demek, hırslısın :) ben başak burcuyum, işkoliğim ama çok hırslı değilim.. elimden gelen herşeyi yaptıysam başarı ya da başarısızlık çokta farketmiyor.. içim rahat olmalı.. :)

@bi'adam,
tecrübelerimin hepsini burada henüz paylaşmıyorum ama :)) merak etme onu incitecek bir şey yapmam.. onun da beni incitmek için bir şey yapmayacağı gibi.. şöyleki "seni seviyorum" lafı söylemesi acaip zor benim için, cümleye başlayana kadar ağzımı zor açıyorum ben artık :) biz kontrolcüler buna geri besleme deriz, eski yaşadıklarımdan oluşan çıktılar burada geri besleme olarak geri dönüyor.. ama söylemiyor olmam, tersini iddia ettiğim anlamına gelmez. ;) sadece kalıplara sokmadan akışında yaşamak çok güzel her şeyi, bu ya da belki başka bir seferde kendimi tekrar ciddi bir ilişkiye hazır hissetmeye başladım.en güzel tarafı da bu :)

@operadakihınzır

çok teşekkür ederim.siz operadakiler kaç kişisiniz yahu ? :)
Bi'adam dedi ki…
tuttum seni haplo :)

ya evet bu operacılar bi'gösteri yapsınlar bize :p hohohoh
operadakimanyak dedi ki…
biz operada tekiz de çiftkişilikliyiz:) hatta operayı söyleyen bile benim:P
Haplo dedi ki…
@ bi'adam
:)) ne tarz bir gösteri??

@ operadakimanyak
sanırım gösteri eğlenceli olacağa benziyor ;)
Dr.eamer dedi ki…
gerçekten kimse filmin kötü olduğunu iddia etmesin, hiç bi şey olmasa Regina'yı tanıdım bi kere;ama senin playlistlerinin de hakkını yiyemem:))

ben hiç summer olmam diyodum ama,bu hafta onu da tecrübe ettim malesef..
Haplo dedi ki…
şimdi cidden merak ettim bu hafta ne oldu acaba? :) mp3 çalarım regina ile dolu çoğu da canlı performans.. bu havada çok iyi gidiyor,
"He took a step but then felt tired
He said I'll rest a little while
But when he tried to walk again
He wasn't a child"

Bu blogdaki popüler yayınlar