güne bulaşık yıkayarak başlamak sabah sporu yerine geçer mi merak ediyorum :) çünkü baya bir bulaşık yıkadım az önce, birazdan okula gidip ödevimin çıktısını alacağım. sonra da arkadaşımla spor salonunda çalışacağız.. ardındansa derse girip not almaca.. benim salı günlerim böyle geçiyor.biraz rutin bir insanım ne yazık ki bu ara..

bayram tatilini iple çekmiyor değilim.. perşembe sınavdan çıkıp tatile başlamış olacağım. kitaplarımı bitirmek, sevgilimden aldığım filmleri izlemek istiyorum.. :) bu hafta görüşemeyeceğiz demiştim ama, tabi dayanamayıp cumartesi akşamı soluğu yanında aldım. gayet güzel geçti.. pazar sabahı 9da kalkıp bir duş aldım. çıkmadan biraz daha sarılıyım kokusu üzerime sinsin istemiştim.. ohoo ikimizde uyumuşuz sarmaş dolaş.saat 12'ye 10 vardı uyandığımda. ışık hızı ile giyinip çıktım sanki.:) tabi o benim bu halime gülüyordu baya bir.. :) başkaları ile de görüşüp görüşmediğini bilmiyorum aslında, ama bunu nedense önemsemiyorum bir açıdan.. ben okul bitene kadar ilişkilere ara verdiğimi düşünmüştüm, bir macera yaşamak istedim ve karşıma bu çıktı. o yüzden ne sorguluyorum, ne de irdeliyorum. halimden çok memnunum..

amacım buradan göç etmek, okul bitince ailem İzmir'e taşınmayı planlıyor.. bense yurtdışında ikinci yüksek lisansımı ya da doktora yapmayı.. çalışma masamın önündeki posterde şöyle yazıyor:"Göçü tanımlayan şey mesafe değil,amaç:beslenmek, üremek, kısaca hayatta kalmak için bir yuvadan diğerine yol almak. Şair W.S. Merwin'in "hatırlamak üzere yola koyulmadan önce sahip olmadıkları bir anının izini sürerek" dizesinde, güneye uçan kuşlara gösterdiği hayranlığı..." diye devam ediyor.. benimki de sahip olmadığım anıları kovalamak misali, kısaca hayatta kalmak için yapılmış bir hareket olacak sanırım..

Yorumlar

Bi'adam dedi ki…
son paragrafı çok tuttum :)
Haplo dedi ki…
:) ders çalışırken kafamı kaldırıp o paragraftaki alıntı yaptığım yerleri okuyorum.. beni baya bir motive ediyor :) ya da yatağımda uzanırken işaretli göç yollarını inceliyorum.. anında hayal kurmaya başlıyorum =)
Dr.eamer dedi ki…
have a safe flight göçmen kuş;)
Haplo dedi ki…
thx, i will try my best.. but there is a nice saying on my job; evey take-off is optional,but every landing is mandatory.. sooner or later i will land somewhere, i wonder where and who the lucky one is.. :)

Bu blogdaki popüler yayınlar