Dünkü blog yazarları buluşması aynen yukarıdaki fotoğraftaki gibiydi işte. nasıl desem, cidden bir rahat nefes alıp muhabbet kuruyorsunuz.

bu seferde gelenek değişmedi, gelenlerin çoğunu tanımıyordum ve fark ettim ki hepsi birbirinden iyi insanlar. tabi biz biraz geç kaldık operadakikazu ile.. onu metro çıkışında beklerken, aklımdan onu bir kurt ya da "bear" kaptığı ile ilgili düşünceler de geçmedi değil. ve kazuyu takım elbisesiz görmek benim için bir ilkti. hep menatplay modundaydık şimdiye dek. :) gelmesine çok sevindim.

Anlatsam bi bok olmaz! ne desem çok özlemişim kendisini. ne zaman saat 4te baksam facebook'ta çevrimiçi olduğundan sözlü bildirimlerimi pratiğe döktüm biraz. hepsi özlediğimdendi cidden, sarılıp durdum.

Patrick cidden uğraştı bu buluşma için. son gördüğümden beri çok değişmiş buldum onu. sakallar çok yakışmış. neredeyse hep ayrı oturduk gibi oldu, bir ara yanlarına doğru kaçabildim. kendisine ve Sarıya fal sözüm var, unutmam. bir de Grindr'la duygusal bağ kurdu diye tahmin ediyorum.

Umayın, kendisi ile çok güzel muhabbet edebildik. ailesi için hayalimdeki aile dedim bir ara. aldığı eğitimlerle verdiği danışmanlıklarla beni şaşkına çeviren birisi. valla iyiki gelmişim dedirtti hani, hayran kaldım ona.

Homorexia ve İçinizdekigay, masadaki tek çift olarak Patrick'i baya bir etkilemişsiniz sanki. maalesef çok muhabbet edemedik, buna üzüldüm.bir de Homorexia'nın sakal modelini çok tuttum, çift olarak ta nasıl da yakışıyorlar.

Lubunik, biraz geç geldi. isimden dolayı çok daha küçük birini bekliyordum sanırım. ismi görünce aklımda lise sonda falan olan biri canlanmıştı, sebebini sorarsanız bir fikrim yok henüz. çok girişken biri kendisi, ama uzak kaldık son oturduğumuz tarafta. :/

Pistis, bu kız yine hiç değişmemiş. zaten çok güzel bir kız, bir de hep anlatacak şeyi bulanan biri. iki büyük artı bunlar tabi. :) kendisi ile muhabbeti çok seviyorum o yüzden, konuşmayı sevmeyen insanla ne işim olur :) koluna dokunmaya korktum buluşmada. çok geçmiş olsun diliyorum tekrar. elleri inanılmaz sıcak bir de.

Arnavut Kaldırımı ile Onur Haftası'nda da yan yana gelip tanışamadığıma üzülmüştüm hep. bu buluşma da onu halletmiş olduk. kendisi ile çok az muhabbet edebildik. tatlı gülümsüyor benden söylemesi.

Yayık Ayranı, koşa koşa gelmişti buluşmaya. geldiğinde kan ter içindeydi yazarımız. iyiki de gelmiş, bir ara feci kedi muhabbeti döndü Umayın, Vida, ben ve Yayık Ayranı arasında. bir ara öbür taraftaki muhabbete döndüm, geri döndüğümde hala kedi muhabbeti vardı. insanın aklına kedi canını senin demek geliyor  :)

Yalnız Vida, kendisi ile birlikte kalktık mekandan. o da kedi muhabbetine kaptırdı baya bir. :)) kaldığı yer benim bisiklet turlarımın kapsama alanında kalıyor onu öğrendim. tabi o yöne her gidip geldiğimde bugün de ölmedim ohh diyorum. :) kendisi genç bir üniversiteli. zaman nasıl değiştirecek, ne alan seçecek merak ediyorum

Kelimelere Sadakat Enstitüsü, hayran kaldım bu çocuğa ben. Tezer Özlü ve Virginia Woolf hakkında dedikleri.. biri çok sevdiğim, diğeri bariz aşık olduğum iki kadın yazar hakkındaki saptamaları.. sevdim seni genç(Patrick'e böyle diyince bana yaşlı diyor).

Sonuç olarak, güzel bir buluşma gerçekleştirdik. BiGayi, GayPandayı, OneGirlTwoBoys'u da andık.uyanır uyanmaz kahvemi alıp bu yazıya başladım, umarım kimseyi unutmamışımdır. muhabbet ettiklerim için anladım ki hepimiz az ya da çok "slut"mışız. bloga eklediğim soldaki resimlere bakarsanız "BIG SLUT" ve "SLUT 4 LIFE" ı görebilirsiniz. üzerine tıklarsanız sizi sitesine götürüyor. konu şu ki, seksi normalleştiren, bundan eğlenen, bunu sağlıklı bir şekilde yaşayıp diğerleri tarafından "slut" olarak görülen herkes için, öyle diyorlarsa bırakın öyle olsun. ehh yani seksten de konuştuk bir sürü konudan olduğu gibi. ve buluşmanın her anı benim için bir zevkti.. biraz erken kalktığıma cidden üzüldüm.

Yorumlar

umayin dedi ki…
Konu kedi olunca galiba kendimi kaybediyorum. Aile konusunda hemen vereyim benim canıma okuyorlar :D Hayranlık konusunda benim bir avuç aklım kalmıştı onuda yitirdim efendim lütfen hamurunuzun tarifini alayım bari benden sonrasında sana benzer bir çocukum olsun:)
Yayık ayranı kedi konusunda baya doluymuşuz
Ogaybende dedi ki…
her buluşmada illa birisi kan ter içinde kalıyor sizinkilerinde :D ilk olanda da petrik öyle olmuştu diye hatırlıyorum yazılardan

sorunsuz atlattığınıza sevindim... :)
Kızılsakal dedi ki…
Sen de beni her gordugunde sakallar cok yakismis diyosun
degismiyorum ya ben :(
o gay de olaydi da gozunuz bayram etseydi keske :( :(
Haplo dedi ki…
seni son gördüğümde bu kadar uzun değildi ama :) keşke olaydı gerçekten.
Haplo dedi ki…
biz koşturmayı, terlemeyi falan seviyoruz :P
Haplo dedi ki…
bizim ailede de bir kedi sevgisidir fazlaca bulunuyor. ama bir o kadar da köpekler için var. ve cidden kuzenlerin kedilerine ve köpeklerine bizimkiler torun ve yeğen muamelesi yapıyorlar. Viski, soda, İvana, Leo, Neriman, Ayesl.. valla şu anlık bir tarifim yok, gelişim aşamasında bir proje olarak tanımlıyorum kendimi. :D iltifatın için çok teşekkür ederim. ;)
Ogaybende dedi ki…
ben kendimi bildim bileli evimizde kedi hiç eksik olmamıştır :) hatta kendileri içerde sere serpe yatıyor :D
Unknown dedi ki…
haplo lan mekana beraber girme şerefi bile yetti bana. seni çok seviyodum daha da sevdim. artık her yazımın sonuna yazıcaam galibaa gitmeeee yutdışına ve mutlaka git, harcanma buralarda:)ehe ehe:)
Kaldırım dedi ki…
Canım kıyamam benle görüşemediği için üzülmüş. Çok bir şey kaybetmediğini farketmen uzun sürmemiştir heralde :P
Dumbledore1990 dedi ki…
Haplo, güneş patlamasının simülasyonunu yaptım :D Bunu yaparken de s-harp kullandım. Kölelik olmasın diye de yapay zeka kullanmadım :D Bir ara Patrick ile anlıyormuş gibi yapıp eğlendik :D
Haplo dedi ki…
hahaha bak genç insan, biz o muhabbette çok eğlendik. en azından ben eğlendim :))
Haplo dedi ki…
sana özel olarak cevabımı ilettiğim için. bir şey demiyorum daha =))
Haplo dedi ki…
=) kazucum o şeref bana ait. :) bakalım zaman ne gösterecek..
Haplo dedi ki…
bizimkilerde bir sırt üstü uyuma alışkanlığı var. henüz çözemedim. kedi olduklarını kabul edip "out" olamadılar henüz. :)
Ogaybende dedi ki…
hahah o bizde de var envai çeşit yatış şekilleri sergiliyor kendisi :D işi gücü yatmak zaten
umayin dedi ki…
bende bende
Haplo dedi ki…
gayet sevindim bunu duyduğuma
Gay Panda dedi ki…
vay anasını herkes bizi anmış ne konuştunuz bu kadar ya merak ettim çatladım arka arkaya :D iyi olmuş valla istanbula yakın olsaydım ya da gelebilseydim mutlaka gelirdim :/ ilki ısınma olmuştu ikincisi baya güzel olurdu benim için keşke gelebilseydim;)
Kaldırım dedi ki…
Hıı "arkadaşa method anlatmam lazım" diyip gittiğin cevap mı? Oldu o zaman. (ÇOK PİS SİNİRLENMİŞ TRİP ATIYOR.)
Ben blog sorunlarını aşıp anca şimdi yazabiliyorum yorum.Öncelikle bunun için gecikmeli özür diliyorum.

Sonrasında ise benim hakkımda söylediklerinin aynısı senin içinde geçerli olduğunu söylemek isterim.İnan Tezer Özlü'yü anlayan bir insan bulmak o kadar çok zor ki.O sıralar da can suyu gibi geldi açıkçası.Bende seni sevdim Haplo ayrıca şu ismini çok seviyorum :) hihi
Haplo dedi ki…
o zaman üçüncü ya da sonrakine umalım ki orada olasın :)
Haplo dedi ki…
hoşgeldin o halde :)

benim de sohbet acaip hoşuma gitti. bir dahakine uzun uzun konuşup diğerlerini sıkarız belki? :)

"Bana Haplo derler.
Adım tek, yalnız anlamına gelir. Bu isim bana ebeveynlerim tarafından bir tür kehanet gibi verilmişti,
..............
Öğrendiklerim karşısında hayretler içinde kaldım. Keşiflerim yaşamımı değiştirdi -daha iyi yönde değil. Yola çıktığım zaman, tüm yanıtları biliyordum. Şimdi yalnızca sorular var kafamda."

diye yazmış Margaret Weis ve Tracy Hickman.

fantastik kurgu romanlarını çok seviyorum :)

Bu blogdaki popüler yayınlar