bugünlerim staj ve iş aramakla geçiyor aslında.. 1 aya kadar bazı şeyler düzene girse çok mutlu olacağım, çünkü alıştığım yoğun çalışma temposunu özlemeye başladım. önümde spesifik hedefler olunca onlara bakıp çok daha kolay motive olabiliyorum..

bugün en yakın arkadaşlarımla birlikte iftardaydım. her ne kadar müslüman olmasam da dün akşam arkadaşımla sahur yapıp mümkün olduğunca iftara kadar bekledim. sonunda türk kahvesi ile güzel bir keyif yaptık.  nisan gibi bir Avrupa seyahati planımız var..

cuma günü de Patrick, sevgilisi ve bir arkadaşları ile Taksim'deydim, benim sevdiğim bir kafeye gittik. beğendiler mekanı.. sevgilisi ile çok yakışmışlar ve çok tatlılar.. (burada Haplo tahtaya vurur.. :P ) ama bence daha konuşkan olmaları gerekiyor. :))

dün geceyi sevdiceğimle birlikte geçiremedik, çünkü yemeğe kuzenlerim geldi.. şansıma o da mesaiye kaldığından eve gece yarısına yakın döndü.. o yüzden zaten zamanlama pek uymayacaktı bize. açığı biraz uzun telefon görüşmeleri ile kapıyoruz şu sıralar.. yakında bir seneyi dolduracağız.. düşünüyorum da ilişkimiz hakkında memnun olmadığım tek bir şey yok.. değiştirmek istediğim bir şey de yok şu aralar.. zaten büyük aşkların insanı olmadım pek ben.. ama kendisine tam açıklayamadığım bir sevgi saygı ve şefkat duyuyorum. bu ilk ikisi diğer ilişkilerimde de oldu, ancak şefkat duymak çok daha ilginç bir şey..

Yorumlar

Kızılsakal dedi ki…
"patrick'le buluştum. harika bi gün geçirdik. sevgilisi çok tatlı. arkadaşı mükemmel. en kısa zamanda bi daha buluşalım" demek yok!

neyse haplo'cuğum biz seni sevdik.

ehehehe :P
Haplo dedi ki…
baktım sen de yazmamışsın :P
Unknown dedi ki…
hadi bakalım...
sen yoğunluğu seven adamsındır
kanın bitli, kanın:D
O Gay; Ben de... dedi ki…
daha nice yıllara diyelim o zaman sevgi-saygı ve şefkat çerçevesinde :))
Kızılsakal dedi ki…
asdsasdasafd
post güncellemesi yapılmış
teşekkür ederim tatlım. o senin tatlılığın :) :*

Bu blogdaki popüler yayınlar