çok güzel bir mezuniyet oldu.:) bir sürü fotoğraf çektim, gece 1 gibi ancak eve gelebildik bizimkilerle.. bir de baya dans ettik. :)

bu arada takip ettiğim anime dizimde sona erdi... iki post önce çizim eklemiştim, o karakterin çizimlerini yapmaya elim çok alıştı. Konu olarak 7 kahraman ruh arasındaki kutsal kase savaşı üzerinden gidiyor, kase tarafından seçilmiş 7 büyücünün çağrısına karşılık veren 7 kahraman ruh en son bir tanesi hayatta kalana kadar kilise gözetiminde savaşıyorlar.

buradaki en çok hoşuma giden şey ise Kral Arthur'un gerçekte bir kız olması.. ancak bunu saklamasından dolayı günümüze hikayesi erkek olarak ulaşıyor.. Kase ile arasında Gılgamış Babil kapısı ile dikilirken, -Arthuria'ya evlenme teklif ediyor, anlaşma yaptığı büyücüsünün emri baya şaşırtıcıydı.. biliyorsunuz ki Arthur kendi varisi tarafından öldürülüyor ve ülkesi iç savaş ile parçalanıyor.. bunun olmaması için Kase'den başka birinin kılıcı taştan çekmesini dileyecek. ancak Emiya Kasenin İran mitolojisindeki tüm kötülüklerin tanrısı Angra Mainyu tarafından kirletildiğini keşfediyor ve Arthuria dileğini gerçekleştiremeden bu dünyadan kayboluyor..

arka plan müziğini bir bulamadığım şu sahneye çok takıldım:



Yorumlar

Adsız dedi ki…
blogun sade ve çok güzel
Haplo dedi ki…
teşekkür ederim çok. :)

Bu blogdaki popüler yayınlar