sevgili operadaki beni mim'lemişti geçenlerde.. haberim var da neden yazmadım derseniz. biraz dalgalanmaya başlamıştım, hani gerçekten mühendis olmak istiyor muyum diye.. birlikte çalıştığım hocam yüksek lisansımı güzel sanatlarla alakalı bir konuda yapacağımı düşündüğünü söyledi. birlikte yürüyorduk bunu söylerken, bir anda yürümeyi bıraktı ve bana döndü. gülümseyerek şöyle dedi; " seni ne mutlu edecekse onu seçmelisin.. eğer aklının bir köşesinde kalmasa bana bahsetmezdin..". aslında her konuda olduğu gibi bunda da bir ikiliğim var, cidden biseksüelliğimi bile buna bağlayabilirim. :)

hocamın yaptığı sınav yaklaşık 3 saat 50 dakika sürdü.. ben de sınavım iyi geçerse kendime kahvaltı ısmarlayıp beğendiğim ayakkabıyı alacağım demiştim. bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım İstiklâl'de.. sonra da ayakkabıyı almaya gittim, ama 45 numarası kalmış bir tek..1.68 boya 45 numara olmuyor pek :D artık başka mağazadan bakacağım bir ara..

partnerimle her şey yolunda.. geçenlerde fakültedeki çocuğu biraz kıskandı. o da her akşam iyi geceler, her sabah günaydın mesajı atmaya devam ediyor. hatta günaydın mesajını geceden hazırladığı oluyormuş. ben ne oluyoruz diyorum kendi kendime. bence biraz kafası karışık olabilir, altın kural ne istediğini açık etmeyen insanlardan uzak durmaya devam.

gelelim mim'e.. teşekkürler operadaki.. sana Orlando'yu getireceğim bir dahaki görüşmemizde.:)

1.Kendini seviyor musun?
tabi ki seviyorum.. abartmıyorum bunu yaparken, kendimi çok acımasız yargılıyorum arada. sonra üzülüyorum falan, geçiyor ardından. kendimi sevmedim mi gerisi boş geliyor..

2.Yapmaktan hoşlandığın şeyler nelerdir?
bisiklete binmek, koşmak, kitap okumak, yıldızları, gün doğumunu ve gün batımını izlemek.. hayal kurmak, tükenene kadar sevişmek, sevdiğim biri ile uzun uzun öpüşmek, arkadaşım olan kızlara iltifat etmek :D, meditasyon yapmak, elektronik aletlerle oynaşmak, aniden aklıma bir şey geldiğinde düşünmeden yapmak..(hayata heyecan katıyor ama..)

3.Hedeflerin nelerdir?
Dünyayı gezmek, mühendis olmak, eşcinsel evlilik yapmak :D, amatör bir sanat atölyesi açmak, belimi biraz daha inceltip omuzlarımı ve kollarımı geliştirmek :P.. nirvana..

4.Kendini bir cümle ile tanımlayabilir misin?
Kendime haksızlık olurdu bu.. en azından iki cümle olmalı. :)

5.Nefret ettiğin şeyler nelerdir?
Homofobik, cinsiyetçi, nefret söyleminde bulunan, ırkçı insanların varlığı.. ıslak ekmek.. havasız dar mekanlar..

6.Favori filmin, kitabın, şarkın nedir?
Saatler filmi ve kitabı, Atlıkarıncada bir tur daha kitabı, Regina Spektor şarkıları..

7.İlham aldığın kişiler kimlerdir?
Virginia Woolf, Buddha, Maya Angelou, Tiziano Terzani, bir kaç özel isim..

8."Death Note"u sen bulsaydın ne yapardın?
Animede L öldüğü için çok üzülmüştüm. sonra izlemeyi bıraktım.. Death Note'a tepkiliyim, hem bir kere isim yazınca gerisini getirmek gerekiyor.. bana göre değil. şu sahnenin bir çok okuması var.. izlemenizi tavsiye ederim. L'in ölmeden önce kilise çanlarının sesine takılması güzel bir mesajdı..

Yorumlar

senin tepkin yüzünden death note'u izlemeye başladım ve sabah derslerine yetişemiyorum bu yüzden :D

L'in öldüğünü söylemen de çok hoş oldu hıhhhh -_-
=)
Unknown dedi ki…
@A.B.B.O. Korkma ileriki bölümlerde L canlanıyor sürpriz şekilde:)
Unknown dedi ki…
@A.K.B.T.D. hehe lan herkesi başharflerine yuvarlayınca komik oluyomuş:)
seni yakından tanıdık ne güzel. blogların en güzel yanı yüreğini sonuna kadar açmak. burada yazdıklarımı günlük hayatımda çevremdekilere söyleyemem mesela. ya yargılarlar ya beni kullanırlar.

Bu blogdaki popüler yayınlar