baya ara verdim blog'a yazmaya... bazı sebepler vardı tabi, ancak her şey paylaşılarak çözülemiyor.. bazen insan kendi içine bakıp şuan neden mutsuzum diye sormalı.. kısaca uzun meditasyonlar iyi geldi, ayrıca kendimi daha çok spora verdim son bir haftadır. her yanım ağrıyana kadar çalışıyorum ve kendimi yeniden mutlu hissediyorum en güzeli..

ehh neler yaptım bu zamanda; Operadakikazu ile mailleştik bol bol, biraz ağır gelse de başlangıçta verdiği kitap inanılmaz sardı, bir çırpıda bitti sonra.. kar tatilinde şuursuzca yatıp kitap okudum, gece karda yürüdüm. dizime geliyordu kar.. film izledim, İstanbul'a gelen arkadaşlarımla görüştüm. bazı arkadaşlarım bende kaldı ve vodkanın bazı etkilerini gördük üzerilerinde. tabi vodkadan önce başlamıştı onlar..(bunu buradan okuyacağını biliyorum o kişinin). :D

sevgilimin sonunda bir fotoğrafını çekmeyi akıl edebildim, arkadaşlarım çok merak ediyordu. tabi ilginç bir resim oldu. uyandığımda "spoon" pozisyonunda arkasından sarılmıştım. tabi o pozisyondan resim çekemem, uyanırsa yüzüne doğrultulmuş bir telefon ve arkasından uzanan bir kol ile karşılaşırdı. arkasından biraz çekilince sırtüstü yatış pozisyonuna geçti ben de göğsüne yattım.biraz kıpırdanınca uykusu hafifledi, sonra elini tutup kendime doğru çevirdim.. arkamdan sarılınca yine direk spoon pozisyonuna geçtik ben de o yavaş yavaş kulağıma horlarken en masum halinde bir iki fotoğraf çektim. uyanınca gösterdim kendisine çok beğendi. tam sakallarımla kulaklarımın birleştiği kısma öyle bir sokulmuştu ki yüzü.:))

14 Şubatta görüşemediğimizden hem öncesinde hem sonrasında kutladık, ikisinde de benim kafamdaki fantazileri gerçekleştirmemiz hoşuma gitti. beni mutlu etmeye çalışması hoşuma gidiyor, bencilce yaklaşmıyorum tabi, bunu yaparken o da mutlu oluyor.. birbirimizi sıkmadan, kısıtlamadan geçinip gidiyoruz.. 3some hoştu ama, biraz acemiceydi benim için.. ;))


Yorumlar

pistisvejanus dedi ki…
haploooooooooo nerdesin haploooo geri dönnnn yalçın abiye gidecem artık:):)
fotoğraflarınızı bende çekmek istiyorummmm yaaaaaaaa canımsın yaaa en önemlisi birbirinizi sıkmadan geçinmek zaten nazar değmesinn
Unknown dedi ki…
Aaa bitti demek kitap. Merak etme bundan sonra sonu kötü biten kitap önermeyeceğim:D
One Girl Two Boy dedi ki…
Hoş geldin :d bu kadar ara verme özleniyorsun :d
Adsız dedi ki…
Neee? 3some da mi yaptiniz? ben intihar etmeye gidiyorum :P
Haplo dedi ki…
@pistisvejanus
arayı açtım baya farkındayım pistis yahu. ciddi merak ettim acaba neler oldu diye :)) ama blogger'ı açasım gelmemişti, şimdi de yazasım var =) nazar değmez bize yahu :)

@operadakikazulet
yok yok, bu kitabın sonu hiçte kötü bitmedi.. sadece insanın içine oturan bir gerçeği bırakıp gitti. beni etkiledi.. ben sana ne kitap getirsem acaba :)

@One Girl Two Boy
hoşbulduk. umarım bir daha ara vermem bu kadar.. şu bir iki ay bir geçse.. sorunlarımın büyük bir kısmı çözülecek umarım.

@Adsız
??? intihar ettiğine göre adını da öğrenemeyeceğiz...
Adsız dedi ki…
Yaşamadım.. intihar edemedim.. millet üçerli dörderlı gruplar yapabiliyorsa, günün birinde elbet ben de bir kişiyle birlikte olabilirim umuduna sarildim :))
Bi'adam dedi ki…
özledim be :( nerelerdeydin sen :(
Neeey 3some mı :P kıhkıhkıhkıh :p
Şaka bi'yana sorunlarının çözüldüüne mutlu oldum :)

Bu blogdaki popüler yayınlar