Günaydın blog!!

uzun süredir yazmadığımı fark ettim, hani içimde de çok yazma isteği bulundurmuyorum bloga bu ara.. sanırım hem sınavlar yeni bitti, hem de kendimi ifade etmek için bu ara daha çok resim çiziyor olmam da sebep olabilir.

dün bana çok yakın bir yerde olan operadakikazu ile buluştum. ona giderken atlıkarıncada bir tur daha kitabını hediye olarak aldım.. umarım beğenir. kitaptan daha güzel bir hediye var mı? :) muhabbeti gerçekten çok zevkliydi, blogunu takip ederken "yok artık" dediğim şeyler doluydu. anlattığı bazı şeylerle de yine beni şaşırttı. :) iyi ki de buluşmuşuz dedim.

sonrasında finaller bittiği için eğlenmeye gidelim dedik arkadaşlarla.. toplamda 5 kişiydik zaten, yine bira ile başladık. sonra tekila shotlar :D yerin 7 tekilayı 6 tekila fiyatına vermek gibi bir durumu vardı, biz de birkaç defa 7lik shot istedik. bir ara artan tekila için nabalım, geyik olsun diye taş kağıt makas oynadık ve 4 defa arka arkaya hepimiz aynı şeyi seçtik.. ilk kağıt sonra makas sonra taş sonra tekrar kağıt. tabi 5. de shot arkadaşıma gitti =)) sonrakinde kısa çöpü çektiğimden obaa arka arkaya 2 shot daha.. ve hayat çok daha güzel bir şeye dönüştü :)

bu akşam yakın arkadaşlarımdan birinin abisi evleniyor, bizim grupla orada olacağız. çok şanslıyım ki çok güzel bir kızla birlikte gidiyorum. :))

hepinize iyi haftasonları..

Yorumlar

Bi'adam dedi ki…
ohhh be bitti sonunda sınavların, inanır mısın üstümden öküz kalkmış kadar rahatladım :p

hohohohoh kıhkıh.
Kızılsakal dedi ki…
Kazu'yu görünce çok şaşırdın mı?
Haplo dedi ki…
@bi'adam
benim için nedense çok farketmedi yahu.. üzerimde bir tuhaflık var.. :)

@Patrick San. Tic. Ltd. Şti.
şaşırmadım hiç.

Bu blogdaki popüler yayınlar