dün gece 3'ten beri ayakta olmama râmen, sınavdan gelip yarım saat kestirdim. sonra yemek falan yedik ve Taksim'e doğru yola çıktık. ev arkadaşlarımdan birinin doğum günüydü, biraz içip kafa dağıtalım dedik. birayla açılış yapmak güzel oldu, sonrası tekila shot'lar.. şuan kafam inanılmaz güzel..:)

şu aralar eski sevgilim yokluyor beni, eve neden çağırmıyorum falan diye.. sevişmelerimiz tutkulu ve bir nevi tatmin ediciydi, ama fiziksel olarak tatmin de bir yere kadar gidiyor.. sürekli onda neyi eksik bulduğumu düşünürken, bir gün içinde keşfetmiştim hepsini. ama o ayrı bir konu olmalı. şuan birlikte olduğum kişiden çok memnunum, 5 ay doluyor şaka bir yana.. nasılsa bunun da biteceğini bilen bir benlik kendinden emin olarak varlığını içimde sürdürüyor, ama sevgi ile bağlanma olayını ayıralı bir süre oluyor benim için.. o yüzden bu onu sevmeme engel değil.. bağlanmak direk olarak hayal kırıklığına gidiş bileti almak bir nevi.

hani bir buddhist deyişi var ya, ya bağlandığınız şey ortadan kaybolur, ya da sen kaybolursun. konu önce hangisinin ortadan kaybolacağı..

Yorumlar

O Gay; Ben de... dedi ki…
sonuçta bir kayboluş var yani her halükarda; bundan kaçış yok diyosun ://
pistisvejanus dedi ki…
hani bana hani bana:)
Bi'adam dedi ki…
benim finallerim bit-ti :p hohooho
Finael diince aklıma haplo geliyo neden bilinmez:D
Haplo dedi ki…
@O Gay;Ben de...
ben demiyorum, söz öyle..:) ben sadece deneyimleyip üzerinde düşünmeye çabalıyorum.

@pistisvejanus
sen kazana düştün!! :)) (yılbaşı yazından dolayı böyle diyorum, diğer iki yazının başlarını okudum, sınavlar bitsin tüm bloglarda kaçırdıklarımı okurum. :))

@bi'adam:)

benim finallerin tam ortasındayım. :D final diyince neden ben geliyorum yahu? sınav stresini seven bir hâlim mi var o.O finallerin inş iyi geçmiştir.. ben gidip biraz daha ezber yapayım. :(( bu arada proje istedim hocamdan,fırsat olunca bahsederim mail atıp.
Bi'adam dedi ki…
huuf :/ yazık ya :(
hadi bakalım merak ettim projeni :p
pistisvejanus dedi ki…
hahhahahhahahha:):):) canın saolsun canım kalbin benimle biliyorum
Dr.eamer dedi ki…
yeni arka planı beğendim;)

bitsin artık şu final furyası da arkadaşlarım da geri dönsün..

good luck Haplo

Bu blogdaki popüler yayınlar