dün akşamdan biraz bahsedeyim, partnerime sürpriz olsun diye biraz farklı giyindim.. iş görüşmesine gider gibi oldu diye geçirdim içimden yoldayken, menatplay tarzı.. :) geçenlerde bir kız arkadaşımla konuşurken kravatlı bir fantezisinden bahsetmişti, nasıl kravatından tutup sevgilisini kapıya yapıştırmak istediğini ve sonrasında yapacaklarını. uzun süredir böyle güzel birlikte olmamıştık sanki. .gecenin sonunda kız arkadaşıma mesaj attım, senin şu fantezi var ya diye... sabah 6 buçukta şöyle bir cevap atmış: "Hainsin Haplo. daha ben yapamadım, keşke patentini alsaydım". baya güldüm..

dün akşam yola çıktığımda evet kafam karışıktı biraz.. ama yapabileceğim en doğru şeyi yaptım, bu kafamdakileri onunla paylaştım.. o da kendilerininkini paylaştı, ortak bir payda da buluştuk. sonuçta bir kaç kişiden hoşlanabilme özelliğine sahibim, sadakat konusunda da hiç iddialı olmadım.. ama birini gerçekten sevmeye başlayınca kendimi başka her şeye kapıyorum, gerçekten sadık biri oluyorum.. yine de bu yaşadıklarım da bir o kadar gerçek ve daha esnek.. fazla sınırdan hoşlanmıyorum. o çocukla mesajlaşmaya devam ediyoruz hala, arkadaşları ile tatilde de olsa sürekli ne yaptığını söylüyor.. kar yağmaya başladı, tabu oynarken 1,5 dakikada 8 tane anlattım(maşallah ne diyim.), sen ne yapıyorsun, kimle izliyorsun? gibi mesajlar atmaya devam ediyor.. bu neden kafamı karıştırdı diye düşünürsem, sadece kalpsiz olmadığımı hatırladım ve aşık olabilme olasılığım aklıma geldi.. öyle bir durumda şu anki partnerimi üzmek istemediğimden ne yapardım bilemedim.. ama onunla konuşmak iyi geldi, birbirimize sımsıkı sarılıp uyuduk. içim feci rahatladı.. :)

Yorumlar

Bi'adam dedi ki…
partnerini takdir ediyorum bu medeni davranışından dolayı :) Ayrıca sen de onunla paylaştığın için seni de ayrıca tebrik ediyorum :)
Yapılabilecek en iyi şeyi yapmışsın :)

Bi'dahaki sefere fantezilerin bekliyoruz :P kıhkıhkıhkıh
emsalin yok haa :D garip çocuk!
Haplo dedi ki…
@bi'adam :)
yaptıklarımızdan bahsederdim bi'adam ama, valla o gün her yanım ağrıyordu sonrasında :D kendisi anlayışlı biri, ben de ona anlayış gösteriyorum. geçinip gidiyoruz, gözümüzde hiçbir şeyi büyütmeden. :D

@anlatsam bi bok olmaz
hmm garip mi?? buyrun benim :D

Bu blogdaki popüler yayınlar