zaman o kadar çabuk geçiyor ki, sayılı gün hemen geçer misali.. sanki bir noktaya doğru savrulup duruyoruz. herkes anı yaşayın demekte hazır cevapken gelecek için bir sürü sıkıntıya giriyoruz.. heh ben yapmıyorum desem işte o an yalancı olurdum..

söylediğim gibi yüksek lisansa başladım, geçen hafta hocamla çalışma konumuzu da belirledik. hemen araştırmaya başladım tabi.. bu 2 yıl içinde bir şeyler üretip üzerinde çalışmayı planlıyoruz. onun dışında yağ yakmaya yönelik spor yapıyorum, baya baya karın kası da çalışıyorum bu ara.. gayet güzel sonuçlarını aldım.. ödül olarak ta partnerim boynumda iki tane iz bıraktı geçen akşam, çünkü beli inceltirken omuzları genişletmişim. sabah ayrılırken de yine yanına taşınma konusunu işittirip öyle yolladı.

onunla birlikteyken cidden anı yaşıyorum, anı yaşamasam 2 seneye yakındır birlikte olmazdık belki de.. egoları olmayan, tartışmayan, birbirini sıkmayan bir çift olduk hep. hani deseler ki bir kişi olsa, cinsel anlamda isteklerinizin çoğunu karşılasa, üstüne üstlük aranızda duygusal bir bağ da kurulmuş olsa.. bence sevgili istemeyen biri için yalnızlık konusuna gayet iyi bir çözüm.. onunla tanıştığımda sevgili istemiyordum, şimdi ciddi bir ilişkiye daha ılımlı bakıyorum.. ama kesin olarak fark ettiğim bir şey varsa anı yaşarken gerçekten mutlu olduğum..

Yorumlar

Unknown dedi ki…
fikrime göre ideali yakalamışsın.. özendim..
ah bi deli olsam dedi ki…
çok kıskandım efem en acilinden ben de boyun karın vs bilimum organ kaslarını yapıp aynı sevgiliden istiyorum :P
Haplo dedi ki…
valla darısı başınıza o halde. :)
Unknown dedi ki…
Evrene sevgili istemiyorum mesajları göndermeye başladım :D

(bkz: içten içten kıskanmak)
Ogaybende dedi ki…
senden bir önce okuduğum bir bloga attığım mesaj;

mutluluk aslında anlıktır :) her daim mutlu ol ve mutlu olun, tebrikler efenim :)

Bu blogdaki popüler yayınlar