merhaba blog,

haftasonu kuzenin nişanı için Manisa yollarındaydım, günü birlik gidip gelince ancak toparlayabildim kendimi tabi. ama güzel bir yolculuk oldu, her şey yolunda gitti.. tabi çoğu şeyde olduğu gibi bizimkiler sağlam güldürdü beni, hani dayımın isteme sırasında kızın adını unutması mı dersiniz, ananemin kıza kuzenin eski kız arkadaşının ismi ile hitap etmesi mi dersiniz.. ama aile olmanın özelliklerinden biri de birbirimizin açıklarını kapatmaktan geçiyor. dayımın durakladığı yerde küçük dayım devam ederek olayı topladı mesela. tam bir düet yaptılar. :)

onun dışında ev arkadaşımla birlikte bir ev seçip tutabildik.. dün akşam kontratı yapıp anahtarları da aldık. :) hem okula, hem partnerime daha yakın olduğum bir yere taşınmak güzel olsa gerek. kendine bu ara sevgi böcüğü desem yeri.. mecidiyeköy'e taşınıyorum diye seviniyor. :) yani bu iki hafta ödevler, vizeler derken bir de taşınma olayım var. erken kalkıp manzarayı izlemeyi özleyeceğim gibi,


dün akşam gey arkadaşlarımla buluştuk, zaten beni ev arkadaşımla tanıştıran da onlardı. ilk açtığım blogda tanışmıştım onlarla, herkes bir yana onlar bir yana desem doğru olur. ilk blog yazılarımızdan bahsettik, depresif yazılarımızı hatırlayıp güldük. ev arkadaşım da blog yazmaya karar verdi, baştan da söyledim ona depresif şeyler yazarsa okumayacağımı.. bakalım yazmaya başlarsa buradan adresini paylaşırım.

Yorumlar

Ogaybende dedi ki…
umarım hep istediğin gibi olur yaşadıkların ;)
ımtırak ımsı dedi ki…
umarım beyenmişsinizdir manisamızı :) hafta sonu hava çok güzeldi mesir etkinlik keşke daha çok kalsaydınız

umarım yeni eviniz mutluluk getirir
Kızılsakal dedi ki…
Seninki kadar olmasa bizim eski evin de deniz manzarası vardı. Çok özledim yahu :(
Unknown dedi ki…
efendim pek mutlu oldum evi tutmuş olmanıza.. Hadi hayırlısı bakalım diyorum ;)

Mecidiyeköyden pek deniz görünmez ama her yere yakın işte.. Her şeyin bir kötü tarafı bir de iyi tarafı oluyor ;)
Haplo dedi ki…
@o gay ben de

teşekkür ederim :)

@ ımtırak ımsı
sanırım bir kaç yerde etkinliklerle ilgili afiş görmüştüm, ve beğendim de şehri.. teşekkür ederim.

@Patrick
benim şansım haftasonları eve dönüyor olmam olacak, malum haftasonu olan aile toplantılarını kaçırmamam konusunda ultimatom aldım. ;)

@Bigay

teşekkür ederim :) valla bu evin en iyi yanı okula yakın olması.. gerisi boş şuan :)

Bu blogdaki popüler yayınlar