Finallerim bitsin döneceğim demiştim ve dün son final sınavıma girmiş olarak iç rahatlığıyla bloga yazabiliyorum.. blogları okumayı özlediğim kadar yazmayı da özledim cidden.

geçtiğimiz haftasonu kendime mezuniyet için bir hediye almak istedim ve çok beğendiğim bir saat aldım. bugün not dökümüme bakarken geçtiğimiz 4 buçuk senenin özetini okumak çok zor değildi benim için; ilk sene ilk erkek arkadaşımdan ayrıldığım, eşcinsel yönümle barışamayıp bunalıma girdiğim sene.. insanın kendinden nefret etmesi gerçekten hayatı güçleştiriyor. 2.sınıfın sonlarına doğru tam biraz toparladım derken annemlerin tekrar denemeye karar vermesi, benim kabullenmeyip sessizce eşyalarımı alıp evden gitmem. hepsi gayet etkilemiş.. 3. ve 4.sınıfta yakın arkadaşlarımın hepsine açılmam, biseksüelliğimi daha iyi tanımam, aileme açılmam, çok arada kalıp yıprandığım bir boşanma ile ebeveynlerimin tamamen yollarını ayırması.. 

öğrendiğim bir şey varsa sancılar olmadan yeni bir sen doğmuyor.

...................................................................................................................................

bu sene yeni yıla neredeyse ders çalışarak girdim. ama partnerime söz verdiğim gibi yeni yıldan hemen önce çalışmayı bıraktım. çok sevdiğim bir şey varsa, ailemle olmak gerçekten eğlenceli.. herkes gıcır gıcır giyinmiş diye ben de kalkıp bir duş aldım sakallarımı düzelttim ve yeni yıl yemeğine katıldım. dayım her yıl olduğu gibi yılbaşı için özel olarak yatırdığı şaraplardan getirmişti.. bolca şarabın tüketildiği güzel bir yemek oldu. yeni yıla da dans ederek girdik ne güzel. zaten ailede bir club havası var, anladım ben. :)
bu soğuk havalarda en güzel sevgili ile uyunuyor bence.. zaten "küçük ayım" diye sevdiği oluyor beni. (evet kendimi oldum olası "bear" hissediyorum.)  sonra kış uykusuna yatmış gibi yataktan çıkamıyoruz..

Yorumlar

Dr.eamer dedi ki…
I love winter! bulunduğum yerde daha yeni kar yağıyor haplo, sessizce örtsün senin de geçmiş acılarını bu yağan kar; sevgiliyle uyuyabiliyosun çok şanslısın;)
fatih amorf dedi ki…
gözün aydın ve darısı başıma diyorum finaller konusunda... geçmişime baksam sanırım ben bile kendimin ruhsuz olduğuna kanaat getiririm ya hep aynı şekilde gidiyorum :P

böyle beyaz ayucukları sevimli bulsam da kışı sevemiyorum. kış benim için 1 2 gün kar yağsın sonra çamur olmadan bitsin. kuru ayazdan nefret ettirdi bana bu şehir :(

yeni yıla ailenle mutlu mesut girmen ve bu havalarda tek başına ısınma çabası vermek zorunda olmadığına sevindim.. Hep daim etsin bu yıl senin mutluluğunu ;)
Unknown dedi ki…
bitanem, öncelikle gözün aydıın. sonraaa: uzaktan yakından bearlıkla alakan yok ama 40 kere dersen sonunda olacaksın. :)
çok özledim seni, buluşalım. ama kitabına başlayamadım daha:(
Ogaybende dedi ki…
sen bear isen bearlar ne :D ahaha
Haplo dedi ki…
:)) ben de kışı gayet seviyorum. yazla pek barışamadık nedense.. şanslı olduğumun farkındayım :) senin içinde parmaklarımı çapraz yaptım :)
Haplo dedi ki…
:) küresel ısınma böyle devam ederse kışı çok arayacağız sanki.. kar yağması güzel de erirken her yer buz oluyor, kayıp düşmemek için şekilden şekile girdim dün mesela.

2013 güzel bir yıl olacak ;)
Haplo dedi ki…
amaç o zaten :D o yönde gidiyorum ben :)) ben de çok özledim. geleceğim yanına, istinyepark'ta görüşürüz :))
Haplo dedi ki…
sen son halimi görmedin pek :P

Bu blogdaki popüler yayınlar