biraz yılbaşım nasıl geçti ondan bahsedeyim. sanırım ailede en çok ben eğlendim.

gündüz kayak yaptık, kayak hocasına sanırım aşık oldum.. zaten sen yeteneklisin diyip durdu, hâlâ aklımdan çıkmıyor gözleri.. koyu kahve gözlere saplantım ne olacak benim bilmem, zaten uzun uzun kesiştik durduk.. ama kuzenlerimden birinin tanıdığı olduğu için "edepli" durdum. :)
çok hoş yağan bir karın altında yeni yıla girdik, bir sürü resim çektik ve dans ettik. ablam çabuk sarhoş oluyor diye, annem arada bir elinden alıp ablamın viskisini de içtiğinden, hoop hemen çarpıldı.. ben zaten çok hızlı içmediğim sürece sarhoş olamıyorum öyle aman aman..
sonra aile büyüklerini odalarına gönderip biz gençler eğlenmeye gittik. hani kaç haftadır asosyalliğin dibini gördüğümden içimdeki tüm birikmiş enerjiyi dans ederek harcadım. zaten club'ın yarısı gaybar gibiydi.. bakışmaktan başka bir şey yapamadım, kuzenler ve arkadaşları yanımda olduğu için.. hani içimde patladı, ama bir yandan da iyi oldu.. ortada dans eden kızların içinden çekik gözlüye odaklandım ben zaten, sonra kuzenin arkadaşı ile gidip bir kaç kızla tanıştık, çekik gözlü hatun ile muhabbetimiz güzeldi ve harbiden aklımda kaldı demeliyim. çünkü pazar akşamına anlaştık, kuzenin arkadaşı orada olacak ancak biz pazar günü dönmüş olacaktık..

her şey istediğim gibi oldu, ailemle yeni yıla girdim.. hepsini kucakladım ve öptüm. her birini çok seviyorum.. yeterince içtim ve istediğim kadar dans ettim. ailenin yeni üyesi ile tanıştım, birbirimizi ısırdık sarıldık falan, işte resmi:
kar topu oynarken bildiğiniz ağzımı burnumu dağıttılar.

2011 nasıl bir yıl oldu derseniz; kendimi daha çok tanıdım.. çok çalıştım. ailedeki kayıplara üzüldüm.. bol bol kitap okudum, sevdim sevildim seviştim.. Siddhartha'dakine benzer sadece karşı kıyıya geçtim, geçirdim.. önemli olan artık kayığın benim için ne olduğunu biliyorum.. sıra tekrar ırmağı aşmaya geldi.. sonra tekrar sonra tekrar.. ta ki..

Yorumlar

Bi'adam dedi ki…
aaaah aaah ben de ne fotoğraflar var da koyamıyorum :) reytingleri alt üst etmim :P kıhkıhkıhkıh :) 2012 hep güzellikleri hatırlayacağın bi yıl olsun :)
Haplo dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Haplo dedi ki…
eheh utandım, kaldırdım resmi!! :D 2012 hepimiz için güzel hatırlanacak bir yıl olsun :)
pistisvejanus dedi ki…
ya şu kayak hocalarının klasik yalanı çok yeteneklisin:):):)
gördüğüm kadarıyla güzel bir yılbaşı geçirmissin ablan sana mukayet olacağına sen olmussun gibi birşey olmuş:):):):) yeni yıldaaa sağlık bla bla bla yok lan her ne istiyosan o olsun şekerim ama keşke kayak hocasını götürseydin ailen eşcinsell olduğunu bilmiyormu zaten balım
Haplo dedi ki…
ahaha :D götüremezdim.. hepsi bilmiyor henüz, okul bittikten sonra halletcem onu da :)) bir dahaki seneye bizimkilerle yeni yıla girip, arkadaşlarımla bir yere gidicem. kasılmak istemiyorum :)
karakedi dedi ki…
kuçu kuçuya bayıldım, mıncırılsın! :)
Haplo dedi ki…
birbirimizi ısırdık zaten baya bir. :D bir de yaramaz ki sorma :)
O Gay; Ben de... dedi ki…
ben göremeden kaldırılan fotolara takıldım bak şimdi :D
Haplo dedi ki…
:P pek bir şey kaçırmadın :)
One Girl Two Boy dedi ki…
yılbaşı en güzel kar'lı havaların olduğu yerde geçiriliyor. yazını okuyunca bunu bir daha anladım :D ne güzel eğlenmişssin ayrıca köpüşe bayıldımmm kucagımda sıkma isteği uyandırdı bana :)
Unknown dedi ki…
yapma bize bunuuuu:DD
kaldırmasan merak bile etmeyecektik:D
Haplo dedi ki…
hahaha :P merak edilecek bir şey yok 5 ay önceki foto o :D

Bu blogdaki popüler yayınlar