bir hafta içinde taşınmaya karar verip ev bulmak, ardından temizlik, kutulama... bir yandan konferansa bildiri yetiştirme derken.. 2 gündür uyumadığımı fark ettim. :) dün gece sağlam bir uyku çektim denebilir.. kafeinin gücü adına her şeyi yetiştirdim gibi.

artık 3 kişiyiz evde ve çok iyi anlaştığım arkadaşlarımla birlikteyim.. yeni gelen arkadaşım kendi ev arkadaşı ile pek uyuşamadığı için bizim yanımıza gelmeyi talep etti. ben de kabul ettikten sonra, hemen daha büyük bir ev bulduk. şimdiki evimiz güzel bir dubleks.. tam nargile içmelik bir terası var. ;)),

artık doktorada kalıcı bir eve geçmek istiyorum tabi.. önümüzdeki haftalarda birlikte çalışmak istediğim profesör ile bağlantıya geçeceğiz, ayak parmaklarıma kadar çapraz yapıp heyecan ile cevabını bekleyeceğim. malum bu sene 4 tane yayın çıkartıyoruz ve her şey yolunda gözüküyor.. sürekli çalışmam gerekse de sevdiği işi yapınca insan pek rahatsız etmiyor bu durum, ancak sosyal ilişkilerde biraz zayıfladığımı da fark ediyorum. :) "socially awkward" bir insan olduğumun farkındayım, ama yine de elimden geleni yapıyorum.

..............................
Garden of sinners animesinin müziklerini blogun arka plan müziği olarak sürekli kullanıyorum, ve animenin Shiki karakteri sevilmeyecek gibi değil.. 7 bölümlük bir diziydi. konuyu 4.bölüme kadar anlamak pek olası olmasa da kullandığı; tek bedende hem erkek hem kadın kişiliğe sahip olma, kendinin farkına varma, kendinden iğrenme, zayıf kişiliğini öldürme, ardından yeniden doğuş, ve son günah temaları ile benim beğenimi kazanmıştı..

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Bay Dürüstlük Igein Izevbekhai, Aiicco sigorta Ltd temsilcisi degilim, biz güven ve onur ile bireysel farkliliklara kredi vermek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu sirket e-posta bize ulasin: Simdi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) sizin kredi doküman transferi ok ile devam etmek. Eger kendilerini kurmak için kredi gerekiyorsa, bir sirket veya okul Aiicco sigorta plc son derece açiktir.
Kisisel is kredisi
Insaat kredi.
Proje kredisi.
Çocuklar ve büyükler için egitim kredisi.
araç kredisi
Biz kredi basvurunuzu bekliyor.

Bu blogdaki popüler yayınlar