yazmaya bir süre ara vermek istemiştim.. şimdi ise blogumu düzenleyip tekrar yazmaya başlamak istiyorum. hayatımda bazı değişiklikler oldu tabi; mesela aileme açıldığım dan beri özellikle ilişkilerimiz daha güzel olmaya başladı. ayrı evde yaşadığım için daha bir özler oldular..

bir yandan da yüksek lisansımın ne kadar yoğun geçtiği düşünülürse hayatımı iyi kontrol ediyorum. dersler haricinde çalıştığım birkaç proje devam ediyor ve giderek daha bilimsel konulara kayıyoruz. tahmin ettiğim gibi bu çok daha tatmin edici oluyor benim için.

aksatmamaya çalıştığım bir şey varsa o da düzenli spor yapmak, ve çalışma arkadaşım ben ağırlık çalışırken kendo çalışıyor salonda. bir yandan bana da göstermeyi ihmal etmiyor sporun sonunda.. :) tabi bu konuda beni en motive eden şey partnerimin de spora devam ediyor olması.. onun demesine göre giderek küçük bir muscle bear'a dönüşüyormuşum. :)) benim için gayet hava hoş.. ;) birlikte iki yılı devirdik ve hala aynı tutku ile sevişiyor olmamız benim için güzel bir deneyim oluyor.. tek sorun benim yurt dışı planlarım; çünkü sonrasında ayrılacağımızı biliyoruz. hatta bir hafta kadar ayrılmayı denedik ama pek işe yaramadı. sonuç olarak geleceği düşünüp bugünü yaşamaya devam ediyoruz. ve fark ettiğim bir şey varsa bugünü yaşarken mutluyum..


Yorumlar

ah bi deli olsam dedi ki…
e iyi etmişsin bir süredir senden pek haber alamıyorduk biraz gıcık bi durum hem ağlarım hem giderim durumları :( ayyyy keşke benim de aileme söyleyebilmek gibi bi ihtimalim olsa ama nerdeeeeeeeeee şarkısı bana geliyor nazan öncelden :P
Unknown dedi ki…
vallahi yarın yok benim için. şu an hala uyumadığıma göre ciddi ciddi yarın yok demektir. yaşadığım anın tadı damağımda kaldığı sürece gelecek endişesine gark olacak göz var mı bende ;)
Unknown dedi ki…
Çok özledim seni ama Orlando'yu bitirmediğim için arayamıyorum iyi mi:))
Deniz Su Tiffany dedi ki…
ay maşallah ve evet yazmaya devam ediniz litfin :)
Haplo dedi ki…
@kaytan bıyıık
teşekkürler. :) yapacak bir şey yok, malum gitmeyi kafaya koyduk bir şekilde.. ailene söyleyebilmeni ben de isterdim, ama en doğru zamanı yine sen bilirsin. :)

@Kaan Arer
seviyorum bu hallerini :))

@Operadaki Kazulet
Kazucum, Orlando'nun türkçesini ve ingilizcesini kaç defa okuduğumu bilmiyorum. her okuduğumda ayrı bir şey fark edip keyif alıyorum çünkü. Orlando'yu boş ver, bir öğle arasında buluşalım yine :)

@Miss Tiffany
devam edeceğim yazmaya, teşekkür ettim. :)
Ogaybende dedi ki…
Zaman çok çabuk geçiyor bu yüzden ànı ânın da degerlendirmek en güzeli zira geçen zaman bunu en güzel bir şekilde öğretiyor
umayin dedi ki…
Yarını planlamadan olmuyor kabul ama yarına takılıp bu günü unutmamak lazım Haplo'cum. Bırak zaman ne getirirse getirsin sen mutlu olmana doğrusu seni mutlu edecek olanların tadına varmaya bak hayatta.
Ve unutuldum :)
Haplo dedi ki…
@O Gay Ben de
dediklerine katılmamak elde değil :)

@umayın

ve unutulmadın :)) ben biraz içime kapandığım bir dönemde öyle oldu, malum çok depresif konuşuyordun sen de o sıralar. sonrası da zaman işte :) ev arkadaşımla da tanıştığını biliyorum :)
Unknown dedi ki…
Bay Dürüstlük Igein Izevbekhai, Aiicco sigorta Ltd temsilcisi degilim, biz güven ve onur ile bireysel farkliliklara kredi vermek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu sirket e-posta bize ulasin: Simdi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) sizin kredi doküman transferi ok ile devam etmek. Eger kendilerini kurmak için kredi gerekiyorsa, bir sirket veya okul Aiicco sigorta plc son derece açiktir.
Kisisel is kredisi
Insaat kredi.
Proje kredisi.
Çocuklar ve büyükler için egitim kredisi.
araç kredisi
Biz kredi basvurunuzu bekliyor.

Bu blogdaki popüler yayınlar