Biz LGBTQ bireylerin farkında olması gereken bir şey var; benim gibi arkadaşlarınızın çoğu heteroseksüel ise hepsi evlenmeye başladığında dönüp kendinize bakmak için acele etmeyin. tabi insan hayatında aile olacağı, güveneceği birine ihtiyaç duymaya başlıyordur bir süre sonra ama.. ki bu yaş benim için 30'lu yaşlar.. iyi seçim yapmak gerektiğini düşünüyorum, galiba evlilikten önce boşanma olayını yakından gözlemleme şansı edindiğimden olabilir.

Partnerim başka ülke vatandaşı olduğundan hemcinsi ile evlenme hakkına sahip, evlilik teklifini nasıl ret edeceğimi düşünürken akla karayı seçtim ve ikincisinden sonra tekrar soracağını düşünmüyorum. malum çocuk falan istemiyor ve diğer bazı konular.. bir de zaten açık ilişki modelini benimsedik, rahat takılıyoruz yıllardır.. ama sanırım kafamın bir yerinde, gelecek planlayabileceğim biri ile bir şeyler yaşama arzusu devam ediyor, her ne kadar doktoraya kadar bu fikirleri erteledim diye düşünsem de.. :)) 

bir de bir ara okuldan bir hoca ile beklenmedik şekilde yakınlaşmış ve bir kaç kez yatmış olabilirim.. neyse okuldan ayrılmadan bu da böyle bir şeymiş dedim..(not: benden bir kaç yaş büyüktü) 


Yorumlar

ah bi deli olsam dedi ki…
ohaaaaaa nasıl yani hocayı nasıl attın şok şok iyi cesaret :P hehehe ama bak insani bi ihtiyaç bu kuzum ne kadar ertelersen ertele kıçını tırmalyor bi yerde
Haplo dedi ki…
:)) iyi cesaret bence onun için geçerli. ben pek gizli yaşamıyorum malum, ama bir yerden sonra bifobisi ve dolaylı yollardan homofobisi rahatsız etmeye başladığı için görüşmeyi kestim. zaten muscle bear zaafıma denk geldi :))
Unknown dedi ki…
Bay Dürüstlük Igein Izevbekhai, Aiicco sigorta Ltd temsilcisi degilim, biz güven ve onur ile bireysel farkliliklara kredi vermek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu sirket e-posta bize ulasin: Simdi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) sizin kredi doküman transferi ok ile devam etmek. Eger kendilerini kurmak için kredi gerekiyorsa, bir sirket veya okul Aiicco sigorta plc son derece açiktir.
Kisisel is kredisi
Insaat kredi.
Proje kredisi.
Çocuklar ve büyükler için egitim kredisi.
araç kredisi
Biz kredi basvurunuzu bekliyor.

Bu blogdaki popüler yayınlar