bazen insan kendini kadere inanmaktan alıkoyamıyor. nedense pek kaderci bir insan olamıyorum, ama.. sanki hepimiz için bazı seçimler yapılmış gibi ve kader hiçbirimize soluklanacak bir an vermiyor. anladığım bir şey varsa gördüğümüz düzen ya da kaos birbirinin bir parçası.. bakabildiğimiz perspektiften yorumlayıp adını koyabiliyoruz yaşadıklarımızın..

aklıma Gandalf'ın Frodo'ya verdiği öğüt geliyor:

" bunun gibi zamanları görmek için yaşayanlar.. o kararı vermek onlara bırakılmamıştır.. tüm karar vermek zorunda olduğumuz şey bize verilen zamanda ne yapmamız gerektiği,....., bu cesaret verici bir düşünce."

bir de Amelie'de şöyle diyordu: "fırsatlar Fransa bisiklet turnuvasına benzer. uzun zaman beklersin ama çabuk geçer. harekete geçmek için çok düşünmemelisin."

bazen büyük hatalar yaptığımızı düşünüyoruz, bazen ise küçük hatalar oluyor.. ders alıp ya da dersi o an anlayamayacak kadar "çocuk" olup yolumuza devam ediyoruz, ama bu hikayelerin sonunu görmeden karar vermek biraz anlamsız geliyor şu anda..


Yorumlar

Unknown dedi ki…
Bir kilo Carpe diem mi agirdiir, bir kilo kader diyem mi gibi bir sey bu. E yumurtayi tavuktan cikarken gordugumuz icin tavugun yumurtadan cikmasi da yanlış olmak zorunda. O halde amelie ile gandafin arasinda bir iliski ildugunu goren frodo bu yuzden gayligi tercih etti demek. Himmm
Dr.eamer dedi ki…
keane güzel seçim..
Haplo dedi ki…
@operadaki kazulet,

yine güzel bir yorum yapmışsın. :)) özledim...!!

@Dr.eamer

şarkıları çok güzel değil mi.. bazen söylüyorum evde falan şarkıları dinlerken (tabi duyacak kimse yokken, yoksa yazık insanların kulak zevkine) :))
Unknown dedi ki…
Bay Dürüstlük Igein Izevbekhai, Aiicco sigorta Ltd temsilcisi degilim, biz güven ve onur ile bireysel farkliliklara kredi vermek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu sirket e-posta bize ulasin: Simdi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) sizin kredi doküman transferi ok ile devam etmek. Eger kendilerini kurmak için kredi gerekiyorsa, bir sirket veya okul Aiicco sigorta plc son derece açiktir.
Kisisel is kredisi
Insaat kredi.
Proje kredisi.
Çocuklar ve büyükler için egitim kredisi.
araç kredisi
Biz kredi basvurunuzu bekliyor.

Bu blogdaki popüler yayınlar