11.Onur Haftası 2013

merhaba blog yazarı arkadaşlar :))

bu yıl da Onur haftasında bir sürü blog yazarını görmekten mutluyum. ve yazıya neresinden başlasam bilemedim.

öncelikle açılış partisine giderken Bigay ve sevgilisi ile buluştuk. tabi öncesinde ben her parti öncesi yaptığım gibi 3 tane tekila shot'ı ara vermeden bünyeye alıp öyle gitmiştim.saolsun bigayler de bizi bekledi o sırada. hani sevgilisi de maşallah bigay'in tam istediği tipte biri olan, dünya tatlısı bir çocuk. yaşını öğrenince "sanırım ben amca oldum" tepkisini de verdim. :) partide tabi ABBO'yu da görmeden gitmedik.bu çocuk stajda, partide, buluşmada her yerde karşıma çıkıyor.. :))

Onur Yürüyüşü öncesi arkadaşlarım geç kalacağından ben evden önceden çıktım. Lambda'nın önündelerdi bloggerlar da. Bigayle haberleşerek koordinasyonu sağladık. :)) hepiniz iyi ki gelmişsiniz. o kadar kalabalıktık ki, arkadaşlarımı bulmak adına yazarlardan ayrıldım. daha sonra arkadaşları alıp onların yanına da götüremedim.. kalabalığı görseydiniz anlardınız. :) herhalde bir ucu daha istiklal'in başındayken bir ucu tünelin oralardaydı yürüyüşün. önceleri tanınmamak için maske takmayı düşünen ev arkadaşımın, daha sonra bir kaç kameraya eilnde bayrakla poz vermesi de ayrı bir gelişimdi. cesur çocuk!! :)
 







akşam facebook'a pride fotolarını yükledim, ablam bir dahaki yıl benimle katılacağını söyledi. :) vee fakülteden str8 bir arkadaşım da ne güzel ki benimleydi. yine tünele doğru bando ile dans ettik. gece olduğunda sokakta hala ara ara yakından ya da uzaktan "neredesin aşkıııım?" diye sesleniyordu birileri.. ehh biz de tabi "buradayım aşkıııım!!" demeden duramadık. kapalı bir hanımefendinin yanındaki adam elini sallayarak "utanmıyor musunuz!?" diye bir atarlandı bize, biz de hep bir ağızdan ayarlanmış gibi " tabiki utanmıyoruz" dedik ve devam ettik. sırf bizim tepkimiz değildi, o gün onur yürüyüşüne gelmiş ya da gelemeyip gönlünde gelmeyi çok arzu etmiş herkesin cevabıydı bence..

ikinci onur haftamızı geçiriyor olmamıza ramen, yine hiçbir etkinliğe partnerim gelemedi.. yapacak bir şey yok tabi, geçenler de ev arkadaşımla tanıştı ki bu da büyük bir adım onun için. hmm yapabileceğim tek yorum şu; aslında "aşk örgütlenmektir.".

Yorumlar

Ogaybende dedi ki…
Geçen senekine göre baya kalabalıktı hatta geçen sene daha rahat yürümüştüm bu sefer kalabalıkta devamlı konvoy halindeki araçlar gibi idik :D

sen bir ara göründün ve kayboldun her zamanki gibi ;) ayak üstü görüşmekte güzeldi...

fatih amorf dedi ki…
kalben oradaydım ve o atarlı abiye ağız dolusu utanacak bir şey yapmıyoruz ayol derdim açık ve net.
Keşke gelebilseydim Haplocum yaa görüşmek isterdim ben de hayatlarını okuduğum insanlarla yüz yüze şekilde, bak yine hüzünlendim :(
ımtırak ımsı dedi ki…
ev arkadaşınızı kıskandım doğrusu benzer bir cesaret iteklemesine benim de ihtiyacım var. ne yapmış acaba ki:) papatya çayı hafif kafa yapar derler iyi gelir mi ki?

nice onurlu yürüyüşlere.... en kısa sürede aranıza katılmak dilekleri ile
Haplo dedi ki…
@ O Gay Ben de...
ben yürüyüş başlayana kadar birkaç litre su kaybettim sanırım ^^ ama gayet güzeldi.. ama bir türlü size ulaşmak mümkün olmadı sonrasında. ben tünel tarafına geldiğimde siz sanırım dinlenmeye geçmiştiniz. iyi oldu görüştüğümüz tekrar, bir blogger buluşması olsa da tekrar görüşsek. bir de beni hatırladın mı diye sorunca şaşırdım :))) tabi hatırladım :)

@fatih amorf
seni sordum zaten Bigay'e gelmedi mi bu çocuk diye. :)) seneye inşallah gelirsin amorf :)) hani buradaki yürüyüşü bırakıp izmir'dekine gelir miyim bilemedim :)

@ımtırak ımsı

hala biz lafını edip gülüyoruz ev arkadaşımla, arap atı gibi sonradan açıldı :)) ama iyi de yaptı, kendisiyle gurur duydum ve mutlu oldum :)) benim gibi shot yapsan? :)) bir dahakini kaçırma sen de!! :)
Adsız dedi ki…
kalabalık harikaydı, ara ara yere çökme eylemleri olmasaydı,bir de zıpla zıpla zıplamayan tayyiptir sloganı yeteri kadar obez olan insanlar için zor anlar oluşturdu.

ayy bende özendim herkes onur yürüyüşü ile ilgili yazmış.

bloga bişeyler tıkırdatayım
Unknown dedi ki…
ay ben daha yeni gördüm bu yazıyı ya :D maskeyle takılmak isteyen arkadaşları da merak ettim bak :D heheh
Modern Prometheus dedi ki…
diarmuid ile geldim bloga; lgbt aktivisti, yüzüklerin efendisi seven, sanırım anime de seven, haplo ismini alan ve güzel müzik seven birini buldum karşımda.
selam olsun!..
Unknown dedi ki…
Bay Dürüstlük Igein Izevbekhai, Aiicco sigorta Ltd temsilcisi degilim, biz güven ve onur ile bireysel farkliliklara kredi vermek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu sirket e-posta bize ulasin: Simdi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) sizin kredi doküman transferi ok ile devam etmek. Eger kendilerini kurmak için kredi gerekiyorsa, bir sirket veya okul Aiicco sigorta plc son derece açiktir.
Kisisel is kredisi
Insaat kredi.
Proje kredisi.
Çocuklar ve büyükler için egitim kredisi.
araç kredisi
Biz kredi basvurunuzu bekliyor.

Bu blogdaki popüler yayınlar