tüm hafta sonu odamda ders çalışmak fena oldu yahu.. ruh halim çok sönükleşti.. ta ki sevdiğim şahıs arayana kadar, kendime geldim hemen sevgi sözcükleri ile veletin. :) sonuçta bu işi yapacaksam hayatımın böyle olacağını neredeyse başından biliyordum.

akşam annem bana bir güzellik yapmak istedi. çalışmalarım için dizüstüm biraz yetersiz kalıyordu. netbook'um ise program yazmaktan başka pek bir işime yaramıyordu. netbookumu yedekleyip ablama bıraktım. kendime güzel bir dizüstü aldım, cidden iyi olacak bu bana.. tatile girince Mass Effect'i baştan sona oynamayı planlıyorum ayrıca. :)) 3.video bana göre görülmeye değer bilim kurgu seviyorsanız..



Yorumlar

Kaldırım dedi ki…
Nasıl bir oyun bu?
Haplo dedi ki…
Mass effect, rol yapma üzerine kurulu bir oyun. insanlık Mars üzerinde 50.000 yıl önce silinmiş bir medeniyetten kalma bir eser bulur. bu olay teknolojimizi bir anda 200 yıl ileriye taşır ve diğer ırklarla tanışma fırsatı elde edilir. o medeniyeti soykırıma uğratan makine ırkı bunu 50bin yıllık periyotlarla tekrarlamaktadır ve kaderin cilvesi, periyot neredeyse tamamlanmış ve karanlık uzaydan organik hayatı daha fazla tehdit oluşturmamaları için yok etmeye geliyorlardır.
Kaldırım dedi ki…
Aman ya erkekleri sevişirken görünce bişi sandım :P

Pek oyun oynamam zaten merak ettim sadece, teşekkür ederim.

Bu blogdaki popüler yayınlar