geçen haftadan beri ödevler sınavlar derken nasıl zaman geçiyor anlamıyorum.. asosyallikte dibe vurmuştum hani.. bu akşam fakülteden hoşlandığım diye söylediğim çocuğun düzenlediği parti vardı Taksim'de. ona gittik arkadaşlarla, bir kaçı gerçekten sıkıldı, hani dans etmeyeceksen falan neden gelirsin ki onu da anlamam.. ben ve diğer arkadaşlar baya kurtları döktük ve böylece kendime geldim. İspanyol çocukla da baya muhabbet ettik, çok şeker biri..

şu an odamdaki koltukta üzerimde battaniye ile oturmuş bloga yazı giriyorum. hayatımın en güzel parçalarından biri Skype'ta bana kamerasını açmış, oturmuş ders çalışıyor.. karşımda benim yatağımda yatan ise o anlattığım çocuk, ama öyle artık adım atasım gelmiyor. az önce ise sevgilimle konuştuk, bana yakışıklı cep herkülü diyor. :)) başka şeyler de diyor telefonda ama yazmaya utandım. ;) yarın Gelibolu'ya gideceklermiş arkadaşları ile, cumadan sonra da dönecekler.. o yüzden görüşmemiz hafta sonuna kaldı.. ben de o sıra eski sevgilimle görüşmemi aradan çıkartabilirim. geçen doğum günüydü, aradım kutladım. görüşmek için sözleştik.. bakalım..

Yorumlar

Gay Panda dedi ki…
haplo gel beni de kurtar şu asosyallikten ödevlerden tezden :/ sıkıldım artık sadece ev okul arası gidip gelmekten :( hmmm eski sevgili olayı ha? merakladım :)
Unknown dedi ki…
Kafam karıştı yaw:)"Seni de geçtim yaa Süleyman" yazar Ayasofya'nın girişinde:)
One Girl Two Boy dedi ki…
kim kiminleydiii yaaa :d ayy bir de bir tek ben durmadan birileriyle bulusuyorum diye hayıflanıodum oleysss yanlız degilmişimmm :D
Bi'adam dedi ki…
ben geldiiim :)

Bu blogdaki popüler yayınlar