bugün cidden mutlu bir gün, çünkü en yakın arkadaşlarımdan biri nişanlanıyor. bu hafta zaten yeterince yoğun geçti; cuma günü de hoca projemiz üzerine soruları ile sıkıştırdı. baya hazırlandık o yüzden. diğer gruplara bizim grubu yakalamalarını söyledi. :) kendi alanımda diğer gruplardaki arkadaşlara da yardımcı olmaya çalıştım falan.
mühendis olmayı seviyorum, ama akademisyen olup olmayacağım aklımda bir soru işareti...


geçen cuma arkadaşlarla eğlenmeye gittiğimiz de önce "normal" bir bara gittik. ben zaten kendimi bir süre sonra heteroseksüel sanmaya başladım. ;) bizimkilerle soluğu gey barda alıp durumu dengeledik. :) o akşam teknisyen bir çocukla tanışmış oldum. kendisi ile aynı yaştayım. yeni işe kabul oldu bu hafta ve benim staj yapacağım yerde olması da ilginç bir raslantı... bir de ailemin evine 2 dakika yürüme mesafesinde yalnız yaşıyormuş. :) ehh ama şöyle diyeyim, çok tatlı bir yüzü var ama artık zayıf insanları çekici bulmuyorum erkeklerde.onu fark ettim. kas güzel şey, ama her şey değil tabi. :) bir de partnerime o kadar alıştım ki pek etrafımla da ilgilenmiyorum. iletişim var ama hep sınırlı ölçü de kalıyor. bir de velet geçen ben bir şey anlatırken telefonu ile video çekmişti, beni özleyince onu izliyormuş.. ben de birlikte uyurken çektiğimiz resimlere bakmıyor değilim hani.. sevmek hoş bir şey.. sevildiğini anlamakta..


bu akşam büyük ihtimalle tüm kurtlarımızı dökmüş sarhoş olmuş olarak bize döneceğiz. odamda bir çekyatım, tek kişilik yatağım bir de çift kişilik şişme yatağım var. hepsini sığdırabileceğim umarım.. ahh bir de zamanında aşık olduğum kız da bu gece bize geliyormuş, benim için biraz sürpriz oldu..

Yorumlar

Unknown dedi ki…
kimse benle uğraşmasın artık kardeşim, trafiği benden daha karışık birileri daha var:))
operadakimasumfettan:P
Haplo dedi ki…
hiçte bile.. :)

Bu blogdaki popüler yayınlar