bugün yoğun bir gün oldu.. bir süredir Japonya'ya gidecek olan yaklaşık bir on sayfalık ön yazı üzerinde çalışıyorduk. ben sistemin CD&H'ını tasarlıyorum 2 aydır ve benim kısmımda hiç düzeltmeye gerek görülmedi.. feci mutlu oldum, zaten sistem mühendisimiz CD&H'ımız eksiksiz oluyor, mükemmel falan diyerek övdüğünden utanıp kızardım. çaktırmayın kızı acayip hoş buluyorum.beni hep kendisini izlerken yakalıyor.. yüz hatlarını feci sevimli buluyorum ama.. :) bir şeylerde başarılı olmak hoşuma gidiyor, nedense biseksüel kimliğimle ilişkilendiriyorum bu durumu. bizim gibi insanların daha iyi bir izlenim bırakması gerektiğine inanıyorum. birincisi televizyonda çıkan kişiler dışında bir duruşa sahip olmamız lazım olduğuna, ikincisi de LGBTQ çocuklar için iyi bir rol modeli oluşturmamız gerektiğine inanıyorum.. özellikle de bizim neslin..


bu akşam arkadaşlara Beşiktaş'ta yemek yiyelim sonra da nargile falan içmeye gidelim diye mesaj atmıştım. ama arkadaşların gey(tamam Türkçem harika değil, sürekli ingilizce kitap,makale okumaktan karıştırır oldum her şeyi. ama gay diye okumuyoruz bu kelimeyi.yazdığımda böyle düzeltenlere kızıyorum) bara gitme planları varmış, ben de tamam dedim. :) bakalım nasıl olacak. geçen gün zaten tam enerjimi harcayamamıştım dans ederek. :) öncesinde 2-3 defa Tekyöne gitmişliğim var, Love Bara ise eski sevgilim ve arkadaşlarla sayamayacağım kadar gittik. sonra bir soğuma geldi, telefonumu değiştirdim, mail adreslerimi kapadım. hem sevgilimden hem de o arkadaşların hayatından bir anda çıktım. iyi bir insan olduğumu iddia etmiyorum, bazı insanları baya üzdüm.. ama ben de üzüldüm çok yahu, ama şimdi konu o değil.. düşünün, yediğiniz çikolatanın tadını bile düzgün alamıyorsunuz. o zaman hayatınız da yanlış bir şeyler var demektir..

Yorumlar

Gay Panda dedi ki…
birilerini üzdün diye hayatlarından çıkman ya da hayatından çıkarman bişeyleri değiştirmicek bence. önemli olan senin değişmen ki bu konuda kendini düzeltmen gerektiğini düşünüyosan ;) haksız da olabilirim bilemedim şuan.

Bu blogdaki popüler yayınlar